OGNJEN AMIDŽIĆ: Džej Lo je gotivna ličnost! (VIDEO)

"Uradili smo intervju sa Dženifer Lopez u "Pinkovom" studiju u Šimanovcima, a sa njom smo pričali o raznoraznim temama. Ona je gotivna ličnost - rekao je popularni voditelj za Telegraf

  • 0

Poznati voditelj Ognjen Amidžić potvrdio je za Telegraf da je uradio intervju sa Dženifer Lopez, koja je sinoć održala koncert u prepunoj "Kombank Areni". Iako se spekulisalo da će se njihov razgovor obaviti upravo u "Areni", latino diva je došla do "Pinkovog" studija u Šimanovcima.

 

Da podsetimo, intervju sa Dženifer Lopez biće prikazan u emisiji "Amidži šou" 27. novembra.

 

- Uradili smo intervju sa Dženifer Lopez u "Pinkovom" studiju u Šimanovcima i pričali smo o raznoraznim temama. Ona je gotivna ličnost - rekao je Amidžić za Telegraf, koji je i na Tviteru potvrdio da je emisija sa Džej Lo kao gošćom već snimljena:

 

Ognjen nam je rekao da nosi lepe uspomene sa beogradskog koncerta popularne pevačice.

 

- Na koncertu mi je bilo super. Ja sam već bio na njenom nastupu u Istanbulu, ali smatram da je beogradski koncert bio bolji - istakao je popularni voditelj, koji je na Tviteru otkrio da je Dženifer Lopez sasvim normalna osoba.

 

 

Poznati voditelj je naveo da ga ne zanimaju zlonamerni komentari na Tviteru,  upućeni na njegov račun.

 

- Koga za to briga - zaključio je Ognjen.

 

 

(Telegraf.rs)

 

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA