UDARILA KRIZA: Goca Tržan prodaje svoje iznošene haljine!

- Moje koleginice i ja ćemo na Fejsbuku ponuditi na prodaju stvari koje više ne možemo da nosimo, jer smo previše puta slikane u njima - izjavila je Goca

  • 1

CENA PRAVA SITNICA! Goca Tržan je pronašla način kako da nekako dođe do dodatnih prihoda, pa je odlučila da preko interneta prodaje svoju iznošenu odeću, i to po sekend hend cenama!

- Goca pokreće biznis koji će se bazirati na on-lajn prodaji. Sve dame kojima se sviđa njen stil moći će putem internet kupovine da otkupe odeću od pevačice. U ponudi će se naći uglavnom polovne stvari koje je ona obukla nekoliko puta i ne planira više da ih nosi, a da joj ne bi zauzimale prostor po ormarima, rešila je da ih rasproda. To su manje-više kvalitetne haljine i dobro će doći onome ko ih kupi iz druge ruke - ispričao je izvor blizak pevačici.

S druge strane, Goca navodi kako planira da svoju ideju pretvori u ozbiljan biznis.

- Moje koleginice i ja ćemo na Fejsbuk stranici "Selebriti autlet" ponuditi stvari koje više ne možemo da nosimo jer smo previše puta slikane u njima. Sve žene će moći da ih kupe po sekend hend cenama. Stranica je u izradi i za nekoliko dana će se videti koje haljine mogu da se nabave - rekla je Goca Tržan.

(Telegraf.rs / Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA