ZNAJU ŠTA VALJA: "The Cranberries" tražili rakiju i srpske specijalitete! (VIDEO)

Na planiranom rasporedu čuvene irske grupe je šetnja Knez Mihailovom, Kalemegdanom, Skadarlijom, a ako im vremenske prilike budu dozvoljavale, izrazili su želju i da se provozaju beogradskim rekama.

  • 1

Čuveni irski bend "The Cranberries"  održaće svoj koncert u Beogradu, 4. decembra u Hali Sportova. Pošto je ovo njihov prvi dolazak u Srbiju, Dolores O’Riordan i društvo su izjavili da će maksimalno iskoristiti slobodno vreme za obilazak grada.

Na planiranom rasporedu su im šetnja Knez Mihailovom, Kalemegdanom, Skadarlijom, a ako im vremenske prilike budu dozvoljavale, izrazili su želju i da se provozaju beogradskim rekama.

Takođe, "The Cranberries" će u u večernjim satima posetiti "Rakia Bar" kako bi se lično uverili u kvalitete ovog hvaljenog srpskog pića.

Na dan koncerta najavili su druženje sa fanovima i poručili su da će dati sve od sebe na bini.

Što se tiče specijalnih zahteva, bend je poprilično skroman, tako da je njihova lista svedena na minimum i uglavnom rezervisana za tehničke uslove. Bend svuda ide sa svojom kuvaricom koja se brine o obrocima za celu ekipu. Pevačica Dolores O’Riordan imaće svoju garderobu presvučenu u crno, dok će ostali članovi benda deliti jednu za koju nisu imali posebne zahteve o izgledu.

U svojoj dugogodišnjoj karijeri, "The Cranberries" ima čak četiri albuma koju su među top 20 na Bilbordovoj listi najboljih 200 albuma svih vremena kao i osam pesama ("Linger", "Dreams", "Zombie", "Ode to My Family", "Ridiculous Thoughts", "Salvation", "Free to Decide" I "Promises"). Prodali su preko 15 miliona primeraka samo u Americi.

Da podsetimo, bubnjar grupe "The Cranberries" Fergal Lauler dao je ekskluzivni intervju za Telegraf, u kome je izjavili da će dati sve od sebe na beogradskom koncertu.

Inače, na nedavnom održanom koncertu u Parizu, sačekalo ih je iznenađenje. Više od 200 obožavaoca u prvim redovima, u rukama je imalo bele ruže u čast njihovog najnovijeg albuma “Roses”. Fanovi su istovremeno time pružili podršku i pevačici Dolores kojoj je pre tačno godinu dana preminuo otac.

Dolores je nedavno izjavila da joj je užasno teško da peva pesmu “Ode to My Family” jer joj vraća sećanje na oca.

- Nadam se da ću jednog dana skupiti snage da je otpevam. Trenutno mi je još rano – rekla je Dolores.

Ulaznice za koncert grupe "The Crannberies" po cenama od 2.500, 2.900 i 3.500 dinara mogu se nabaviti na svim ovlašćenim prodajnim mestima CS Eventim, kao i na blagajnama: KOMBANK Arena, Bilet centar Beograd, Dom omladine i UŠĆE Shopping centar. Online prodaja i rezervacije ulaznica na oficijalnim sajtu "Kombank Arene", Eventima, Ticket.rs -a.

Poslušajte numeru "Ode To My Family" od grupe "The Cranberries".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tanja

    27. novembar 2012 | 14:44

    Autor teksta bi trebalo da zna da je genitiv mnozine imenice obozavalac- obozavalaca, a ne obozavaoca!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA