0

Kejt Vinslet, Morgan Frimen i Ričard Brenson za legalizaciju marihuane! (VIDEO)

Popularni trojac snimio je spornu reklamu koja je deo kampanje za legalizaciju kanabisa. Najviše kritika povodom ovog poduhvata imala je Kejt Vinslet, koju su mediji ocenili kao neodgovornu javnu ličnost

Kejt Vinslet

Dobitnica Oskara Kejt Vinslet, njen kolega Morgan Frimen i multimilijarder Ričard Brenson našli su se u spornoj Jutjub reklami “Breaking The Taboo”, koja se zalaže za legalizaciju kanabisa.

Ova reklama bila je tema rasprave u njenoj matičnoj državi Velikoj Britaniji, a tamošnji mediji su najviše kritikovali zvezdu “Titanika”, koju su opisali kao “blesavu i neodgovornu javnu ličnost”.

Nakon što je doživela kritiku svetskih medija, Vinsletova je istakla kako je podržala određene aspekte kampanje, ali da nije imala nameru da poziva vlasti na legalizaciju droge. Nekoliko sati kasnije, njene fotografije i ime uklonjeni su sa liste pristalica kampanje.

Inače, dokumentarac na ovu temu biće premijerno pušten naredne nedelje, a njegova svrha je da se objasni i dokaže kako je legalizacija kanabisa u nekim zemljama sveta bila uspešna.

Portparol Kejt Vinslet objasnio je da glumica uopšte nije planirala da bude deo takve kampanje.

– Ona ne podržava sve stvari, ne podržava celu kampanju, ona podržava samo film – rekao je njen predstavnik za medije.

Pogledajte spornu reklamu:

(Telegraf.rs/Dailymail)

Pogledajte sve vesti u poslednja 24 sata

Tagovi:

foto dana