NATAŠA BEKVALAC: Nikad neću ostaviti Vladu!

Novosadska pevačica demantovala da je raskinula vezu sa poznatim manekenom

  • 2

Nataša Bekvalac i njen dečko Vlada Vuksanović našli su se pre desetak dana u centru medijske pažnje kada su kamere "Paparaco lova" uhvatile ovaj par u žestokoj raspravi. Iako su ih mediji već uvekilo rastavili, novosadska barbika je demantovala ove natpise.

- Moja ljubav je mirno more, ne planiram da ostavim Vladu - rekla je popularna pevačica.

Inače, Nataša Bekvalac je pre neki dan snimila spot za svoju najnoviju pesmu "Gram ljubavi", koju možete pogledati ovde.

(Telegraf.rs / izvor: Scandal.rs / foto: Kurir)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • hromi daba

    11. decembar 2012 | 21:44

    Postaje smorno svakodnevno čitati novinske naslove o Natašinoj vezi. Naša estrada je bila prepuna prelepih žena, novinari su izgarali od želje da bilo koju uhvate na delu, no to sebi nisu dozvoljavale jer im je bilo bitno da svoju privatnost sačuvaju za sebe. Nataša veruje da nas mnogo interesuje s kim spava, s kim se svađa, od koga i čega živi itd. Ne interesuje nas, ali nas bombarduju sa novinskim obaveštenjima na koja rado dajemo svoje komentare. Možda i ona shvati da se Svet ne okreće oko nje, dospela je u situaciju kad je smatraju ispušenom muštiklom.

  • Mr

    12. decembar 2012 | 02:25

    spanska serija......sapunica.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA