ZVEZDA GRANDA JURI EVROPU: Milica Todorović na "Beosongu"? (VIDEO)

"Kad je raspisan konkurs, Saša Popović se sastao sa svojim saradnicima i gotovo jednoglasno je odlučeno da podršku treba pružiti jednoj od najuspešnijih "zvezda Granda", mlađanoj Milici Todorović. Pesmu će joj raditi najbolji autori sa naših prostora, pa je uspeh gotovo zagarantovan", navodi neimenovani sagovornik

  • 0

"Grand produkcija" i njen direktor Saša Popović odlučili su da na predstojeći festival "Beosong", čiji će pobednik predstavljati našu zemlju na "Evrosongu" u Švedskoj, pošalju atraktivnu "Zvezdu Granda" Milicu Todorović, prenosi "Kurir".

- Kad je raspisan konkurs, Saša Popović se sastao sa svojim saradnicima i gotovo jednoglasno je odlučeno da podršku treba pružiti jednoj od najuspešnijih "zvezda Granda", mlađanoj Milici Todorović. Pesmu će joj raditi najbolji autori sa naših prostora, pa je uspeh gotovo zagarantovan - rekao je sagovornik za "Kurir" .

On je dodao da su Miličine odlične glasovne mogućnosti ključ za uspeh.

- Milica ima sve predispozicije da dobije kartu za Švedsku! Odlične glasovne mogućnosti, uz domaće hitmejkere i dobru produkciju, ključ su za uspeh, a "Grand produkcija" neće štedeti. U javnosti se mogu čuti glasine da će više pevača "Granda" uzeti učešće na ovom izboru, ali gotovo je sigurno da će produkcija stati samo iza jednog izvođača, tačnije, Milice - zaključio je izvor ove informacijie.

Mlada "zvezda Granda" nije želela ni da potvrdi, ni da dematnuje ove navode.

S druge strane, mladi muzičar Vukašin Brajić ponovo je okupio "OT bend", s kojim će na stupiti na "Beosongu". Kako prenose pojedini mediji, oni će nastupiti sa rok numerom koja je će biti potpuno drugačija od onoga na šta smo navikli. Iz ove grupe, u kojoj su nekad bili Vukašin Brajić, Nikola Paunović, Đorđe Gogov i Nikola Sarić, najverovatnije će izostati poslednji navedeni član zbog privatnih obaveza.

Da podsetimo, "OT bend2" je 2009. godine učestvovao na "Beoviziji", na kojoj su osvojili drugo mesto.

Poslušajte numeru "Blagoslov za kraj".

(Telegraf.rs/izvor: Kurir/foto: Hello)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA