BELGRADE CALLING: "Hladno pivo" svira sa bendom "Green Day"!

Ulaznice za festival koji se 27. maja održava na Kalemegdanu koštaju 2.790, 3.390 i 3.990 dinara, a prodaja počinje danas

  • 0

GITARSKI ŠOU! Osim sjajnog američkog benda "Green Day", 27. maja na festivalu "Belgrade Calling", koji će biti održan u Donjem gradu na Kalemegdanu, nastupiće i popularni zagrebački bend "Hladno pivo"!

Jedan od najomiljenijih sastava srpske publike za maj sprema još jedan spektakl u Beogradu, a članovi "Hladnog piva" koji su poznati kao majstori za pravljenje fenomenalne atmisfere na koncertima, na Kalemegdanu će predstaviti i novi album "Svijet glamura".

- Ljudi, šta reći... veliko, veliko i veliko zadovoljstvo je podeliti scenu sa tako velikim svetskim bendom. Pozivam vas sve da dođete 27. maja na Kalemegdan da se zajedno veselimo - poručio je Mile Kekin, pevač "Hladnog piva".

Inače, "Green Day" su najavili da će u Beogradu svirati dva sata, dok će "Hladno pivo" prašiti sat i po.

Prodaja ulaznica za drugi "Belgrade Calling" počinje danas, a karte po ceni od 2.790 (parter 2), 3.390 (parter 1) i 3.990 dinara (fan pit) mogu se kupiti na prodajnim mestima "Eventima".

(A. N.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA