MISS UNIVERSE: Amerikanka Olivija Kulpo najlepša! (FOTO) (VIDEO)

Studentikinja iz Bostona trijumfovala ispred Filipinke Dženine Tugonon, koja je bila prva pratilja, i Venecuelanke Irene Sofije Eser Kintero, koja je prograšena za drugu pratilju

  • 3

Američka lepotica Olivija Kulpo pobednica je ovogodišnjeg takmičenja za "Miss Universe", koje se održalo u Las Vegasu. Ova 20-godišnja studentikinja iz Bostona je tako ponela ovo laskavo priznanje u konkurenciji  88 lepotica iz celog sveta.

Za prvu pratilju izabrana je mis Filipina Dženin Tugonon, a za drugu mis Venecuele Irene Sofija Eser Kintero. Što se tiče naše predstavnice Branislave Brane Mandić, i prema dobrim prognozama pojedinih kladionica, ona se, nažalost, nije plasirala u finale.

Olivija, koja sebe opisuje kao štreberku, bila je iznenađena što je proglašena za najlepšu, a narednih godinu dana posvetiće putovanjima po svetu gde će govoriti o značaju borbe protiv side.

Osim laskavog priznanja, Olivija je dobila stan u Njujorku, luksuznu garderobu i kozmetiku.

Pogledajte prilog sa izbora za "Miss Universe" u Las Vegasu.

(Telegraf.rs / Blic / foto: AP)

 

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • patrick

    20. decembar 2012 | 21:34

    americka politika i ovde pocela da mesa svoje prste...koja slucajnost da od toliko zena, bas Amerikanka najlepsa...je*es ti taj ziri...uopste nije merodavno takmicenje...sve je stvar ukusa!!!

  • VL @

    20. decembar 2012 | 14:30

    jest' brate,alal joj ku...

  • meri

    22. decembar 2012 | 23:51

    Politika tamo vamo... Devojka je prelepa

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA