GOCA TRŽAN: Ne moram da se krešem za pare!

"Priznajmo, seks se najbolje prodaje. Sve dok ne moram da se krešem za pare, svojim izjavama vam golicam maštu i to naplatim", napisala je pevačica na Tviteru

  • 13

Pevačica Goca Tržan našla se ovih dana u centru medijske pažnje i to posle gostovanja u emisiji "Amidži šou", u kojoj je govorila o intimnim odnosima. Da podsetimo, na pitanje sa koliko je muškaraca bila, pevačica je u popularnoj emisiji televizije "Pink" odgovorila ''20-30, ne znam tačno''.

Povodom ovog slučaja i medijske pompe, Tržanova se oglasila preko Tvitera, napisavši sledeće na društvenoj mreži.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • hromi daba

    20. decembar 2012 | 17:10

    Trivijalnosti koje nam plasira Tržanka garantovano su produkt njenog dubokoumnog razmišljanja s međunožjem. Klimaks ponekad od relativno normalne osobe učini egzemplara kojem je sex životno pitanje. Svesna da njene ženske "čari" svakim danom sve više kopne, otvara "konkurs" za mesto na njenom parkingu. Kako je jadno razmišljati o nečemu šta ti nedostaje, a mlađanog Rašu je zbog sexa privela u gajbu. Goco gde je nastao kuršlus, ona opaska na kraju tvoje poruke sa slovom F, učinit ću žrtvu zbog tebe, potrebno je samo zamoliti i nikada me nećeš zaboravit. Ne da se hvalim, niti jedna nija tapšala, a niti jedna nije zviždala, baš potaman !

  • patrick

    20. decembar 2012 | 21:43

    jako tuzna i mentalno bolesna zena

  • Majalena

    20. decembar 2012 | 22:32

    Ovoj nije bas lako

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA