MIRNA RADULOVIĆ: Krivo mi je što je Saška ispala! (FOTO) (VIDEO)

U razgovoru za Telegraf, mlada pevačica Prvog glasa Srbije govorila je o svom iskustvu iz prošle emisije, kada je bila u duelu, kao i sa kojim takmičarem se najviše zbližila

  • 1

Odlukom publike, Mirna Radulović našla se u duelu sa Saškom Janković u prošloj emisiji šoua "Prvi glas Srbije", a odlukom žirija uspela je da "preživi". U razgovoru za Telegraf, talentovana pevačica iz Subotice je ispričala kako se osećala u onih 15 sekundi kada je Mare konačno saopštio ko je ispao od njih dve, zatim s kojim takmičarem se najviše slaže, o svojim muzičkim počecima, ali i o pesmama koje bi volela da peva u narednoj emisiji.

  Kada ste počeli da se bavite pevanjem?

Počela sam da se bavim od svoje petnaeste godine kada sam upisala časove džez pevanja u Subotici. Tamo sam imala prvi bend, prvi put sam nastupala sa grupom i shvatila da definitvno želim da se bavim ovim poslom.

  U prošloj emisiji završili ste u duelu sa Saškom Janković. Kako ste se osećali u onih 15 sekundi kada je konačno Mare saopštio ko je ispao?

Sve vreme sam se jako loše osećala jer je Saška osoba s kojom sam se najviše zbližila u kući. Kada je Mare saopštio odluku, bilo je grozno, sigurno bih se bolje osećala da je rekao moje ime, osećala sam se grozno zbog nje. Nisam nikako mogla da se radujem svom prolasku zbog nje.

  Važite za jedan od najboljih vokala u ovom serijalu "Prvog glasa Srbije". Znamo da ne volite da hvalite sebe, ali bismo voleli da to prokomentarišete?

Po mom mišljenju, najbolji vokal među finalistima je Saška Janković, ali drago mi je da čujem takve komplimente, to mi svakako puno znači.

  Kako Vaša porodica i Vaši prijatelji iz Subotice reaguju pred svaki Vaš nastup? Da li se nerviraju, grickaju nokte...?

Da, naravno, imam punu podršku i nerviraju se dosta. Naročito poslednje subote kada smo se Saška i ja našle u duelu, bilo im je strašno jer nisu očekivali tako nešto i bili su u šoku.

  Koji su Vaši muzički idoli?

To su Bijonse i Krstina Agilera.

  Na sajtu televizije "Prva" već uveliko traje glasanje za pesme koje će takmičari pevati u jednoj od finalnih emisija? Koje numere bi Vam najbolje odgovarale?

S obzirom na to da sam već pevala nekoliko balada, volela bih da dobijem neku bržu pesmu. Od navedenih, Rijana ili Lejdi Gaga, da uz njihove pesme bude i dobra koreografija jer bih  želela da se pokažem i u tim nekim bržim ritmovima.

Pogledajte intervju Mirne Radulović kada je bila devojčica.

(V. Đ.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sandra

    22. januar 2013 | 16:36

    Prokko u pravu si da je ovo odlično za početak i razbijanje starha. Ako hoćeš možeš sa nama u NS kad budemo išli sledeći put, jer ne pale mašinu za jednog čoveka. Sledećeg petka smo u Subotici na takmičenju, pa onda verovatno idemo onog tamo petka, pošto subotom i nedeljom skačemo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA