LJEPOTICE: Ovo su najlepše Crnogorke (FOTO)

Predstavljamo vam 15 finalistkinja izbora za "Miss Crne Gore" koji će biti održan 22. januara u hotelu "Mediteran" u Bečićima

  • 21

Za samo 6 dana (22.januara) održaće se izbor za "Miss Crne Gore" u orgranizaciji kompanije “Mis Ju” i agencije "Miss Monte" iz Nikšića. Za titulu najlepše Crnogorke boriće se 15 devojaka, a takmičenje će biti održano u hotelu "Mediteran" u Bečićima, sa početkom u 20 sati.

Pobednica ove manifestacije predstavljaće Crnu Goru na svetskom takmičenju lepote, koje će se ove godine u julu biti organizovan na indonežanskom ostrvu Bali. Da podsetimo, aktuelna mis Crne Gore je Nikolina Lončar.

Povodom najnovijeg izbora za "Miss Crne Gore", predstavljamo vam svih 15 lepotica.

1.  IVANA MILOJKO (18) - Ivana dolazi iz Kotora i učenica je gimnazije. Od stranih jezika govori engleski, italijanski i španski. Trenutno radi na izdavanju svoje zbirke poezije.

2. MARIJANA RADOVIĆ (21) - Marijana je rodom iz Bijelog Polja i student je treće godine Fakulteta političkih nauka. Govori engleski i ruski jezik, a sebe za nekoliko godina vidi u politici, pre svega kao ambasadorku Crne Gore. Izbor za "Miss Crne Gore" smatra odskočnom daskom u karijeri.

3. NINA LALATOVIĆ (18) - Mlada Nikšićanka je učenica gimnazije i govori engleski jezik. Želja joj je da postane advokat, a slobodno vreme provodi vozeći rolere.

4. ANĐELA JOVANOVIĆ (15) - Anđela dolazi iz Podgorice i ima samo 15 godina. Zbog njenog šarma, žiri je odučio da joj dozvoli da učestvuje na izboru. Učenica je gimanzije i govori engleski i italijanski jezik. Njena ambicija je da postane logoped i da pomaže deci koja su ometena u razvoju.

5. JELENA ŠILJKOVIĆ (18) - Jelena je učenica srednje medicinske škole i dolazi iz Podgorice. Smatra da svako za sebe predstavlja jedan svet, jednu državu i sve što ulazi u taj pojam.

6. NIKOLETA JOVANOVIĆ (17) -  Mlada Baranka je učenica ekonomske škole i govori engleski i italijanski jezik. Bavi se odbojkom, a za sebe kaže da je uvek u kondiciji. Osnovni moto je da prati svoje snove.

7. SEJLA KARADŽUZOVIĆ (19) - Sejla, takođe, dolazi iz Bara i student je Pravnog fakulteta. Govori engleski i španski jezik, a želja joj je da postane dobar advokat.

8. BILJANA DRECUN (20) - Još jedna Baranka. Biljana studira na Fakultetu političkih nauka, a govori engleski jezik. U slobodno vreme bavi se plesom, a želela bi da radi u medijima.

9. SARA  HANAFI  METWALLY (17) -  Sara je iz Kotora i učenica je srednje mešovite škole i govori engleski jezik. Želja joj je da postane PR menadžer. S obzirom na to da joj je otac iz Egipta, voli da sulša o egipatskoj kulturi, a velika joj je želja da poseti zemlju svog porekla.

10. VALENTINA MIĆIĆ (16) - Valentina dolazi iz Tivta, učenica je gimnazije i govori engleski jezik. Obožava da kuva, a želja joj je da postane uspešan psiholog.

11.  EMA KALAĆ (18) - Ema dolazi iz Rožaja i učenica je srednje medicinske škole. Osim što govori engleski i španski jezik, ona uživa u slušanju klasične muzike.

12. BOJANA ČEJOVIĆ (19) - Još jedna devojka iz Tivta. Studira na Prirodno-matematičkom fakultetu u Podgorici i govori engleski, španski i italijanski jezik. Kaže da voli da se smeje i da to radi veoma često.

13. DEJANA KORDIĆ (18) - Dejana je učenica gimanzije iz Kotora i govori engleski jezik. Za sebe kaže da je uporna, istrajna  i otvorena osoba. Jedna je od retkih koja ima mane, a u pitanju je tvrdoglavost.

14. ALEKSANDRA TODOROVIĆ (18) - Aleksandra dolazi iz Nikšića i učenica je gimnazije. Govori engleski jezik, a želja joj je da upiše Fakultet političkih nauka.

15. MILICA TRIFKOVIĆ (18) - Jedina predstavnica Herceg Novog. Učenica je gimnazije i govori engleski i italijanski jezik. Aktivno trenira fitnes.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rista

    16. januar 2013 | 16:30

    Šta je ovo sa izborima za mis, dajte lepe devojke, prijavite se.

  • bg

    16. januar 2013 | 16:58

    Salite se ?!?

  • verujte da bi

    16. januar 2013 | 16:05

    Da sam znao da su tako lepe i dobre ove crnogorke, odavno bih se preselio u Crnu Goru.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA