VODITELJKA SKRIVENE KAMERE U "PLEJBOJU": Branka bez gaća se zabavljala s Ramacotijem i Proeskim? (FOTO)

Šarmantna Novosađanka koja je premijeru Srbije pokazala golo međunožje prva je Srpkinja koja se slikala za hrvatski "Plejboj", a ima i četvorogodišnjeg sina

  • 7

Branka Knežević (35), manekenka, foto-model, voditeljka i junakinja TV emisije "Nemoguća misija", koja je premijeru Srbije Ivici Dačiću pokazala golo međunožje, prva je Srpkinja koja se slikala za hrvatsko izdanje magazina "Plejboj".

- Ova lepa Novosađanka kao životno zanimanje pronašla je manekenstvo i poziranje fotografima. Ona je u srpskim medijima bila poznata po vezama s Erosom Ramacotijem i Tošetom Proeskim - piše u biografiji ove voditeljke na sajtu popularnog magazina.

Osim za hrvatsko, ova manekenka fotografisala se i za srpsko izdanje magazina "Plejboj".

Branka je već rekla da je pred Dačićem imala veliku tremu, ali da smatra da je sve bilo pristojno, "taman koliko premijer treba da vidi". "Prašina" koju je izazvao "bliski susret" premijera Srbije i međunožja voditeljke stigla je i do britanskih medija i CNN-a.

NAPOMENA: Preuzimanje i korišćenje fotografija Branke Knežević moguće je samo uz dogovor s redakcijom portala Telegraf ili magazina Plejboj.rs!

(E. T. / Foto: Playboy.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • gavra

    31. januar 2013 | 12:48

    Sramota i bruka za Srbiju a Dacicu tako i treba kada se uslihtao novinarima pa celo vreme od izbora vodi neku novu izbornu kampanju. Svida za sobom vodi copor novinara i ne silazi sa televizija i tabloida dok mu policajci idu goli i bosi ili suruju sa mafijom. Vise se slikao za zadnjih 6 meseci nego svi premijeri od 2000. godine na ovamo.

  • ator

    31. januar 2013 | 14:15

    Bas je lepa.blago dacicu,ja da sam premijer kakve sam srece ja bih naleteo na "voditelja".

  • Dekac

    31. januar 2013 | 20:12

    Nisam Dacic, ali mogu da pogledam ;-)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA