Sultanija Hurem ponovo samuje

Merjem Uzerli i Čan Ateš raskinuli su veridbu zbog tajanstvene plavuše, sa kojom je on ručao, a ona ih uhvatila zajedno

  • 2

Sultanija Hurem, tačnije glumica Merjem Uzerli, i njen dojučerašnji verenik Čan Ateš raskinuli su veridbu i stavili tačku na ljubavnu vezu, potvrdio je Ateš jednom turskom dnevnom listu u četvrtak.

Naime, kako se moglo čuti sredinom sedmice, golupčići su raskinuli nakon što je Mejrem, na nagovor prijateljice, otišla do restorana u kojem je njen sada već bivši verenik ručao sa nepoznatom plavušom. Istog dana, glumica je napustila zajednički stan i preselila se kod drugarice, a vest o raskidu Istanbulom se pronela brzinom svetlosti.

Kako se i očekivalo, Merjem nije želela da potvrdi priču o raskidu, a činjenicu da se preselila kod prijateljice pokušala je da opravda dolaskom prijatelja iz Nemačke sa kojim navodno želi da provede nekoliko dana.

Ipak, Ateš je otišao korak dalje, pa je informaciju o raskidu potvrdio, uz opasku da je sve u životu moguće, pa i to da se ljudi razilaze. Na pitanje da li je moguće da se pomiri s Merjem, Čan nije želeo da odgovori.

(M. B. / Izvor: Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA