Nevena Božović uživa na Kopaoniku (FOTO)

Mlada pevačica je ovih dana na poznatoj srpskoj planini, gde sa društvom skija i uživa

  • 6

Nevena Božović, finalistkinja muzičkog šou-programa "Prvi glas Srbije", odlučila je da malo predahne od svakodnevnih obaveza. Mlada pevačica je ovih dana na Kopaoniku, gde sa društvom skija i uživa.

Devojka iz Kosovske Mitrovice je na svom Tviter nalogu postavila nekoliko fotografija sa planine, a sudeći prema slikama, sigurno se lepo provodi.

Da podsetimo, Nevena je nedavno sa kolegama iz "Prvog glasa Srbije" posetila Podgoricu, gde su imali nastup za pamćenje. Inače, ona će se zajedno sa Sarom Jovanović i Mirnom Radulović takmičiti na muzičkom takmičenju Beosong, koje će se održati 2. i 3. marta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dex

    11. februar 2013 | 14:04

    Svaka čast! Nevena je kao i njen sugrađanin Novak.Đ dobar sportista!Zaslužila je posle teške borbe i pokazivanja talenta celoj Srbiji ,iz nedelje u nedelju.Bilo bi lepo da je podrži u nastavku karijere njen sugrađanin Novak Đ.i snime neki spot zajedno:) Naši sugrađani sa Kosova I m. nastavljaju da iznenađuju Srbiju svojim talentima i lepotom.Ponosni na njih!

  • nimo

    11. februar 2013 | 19:51

    Bravo pokzala je i postovanje prema novinarima i kakva zaista jeste,nista im ne krije. Hvala Nevena vratila si nam pop muziku u Srbiju,ti si uzor novoj generaciji da se treba boriti i verovati u sebe ,a to da si borac vidimo i odakle potice ,od malih nogu dobar sportista.Ljudi dajte to u medije a ne one razularene pevacice iz bee produkcije.

  • Borko

    14. februar 2013 | 19:26

    Zbog cega ne izbacujete komentare.pogotovu je moj bio pozitivan da pozitivniji ne moze biti,a nije bilo ni nikakvih vulgarnih reci.Ne razumem zbog cega su pojedini ocigledno diskriminisani.Aha vidis ti to sad...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA