POMIRENJE? Rada i Milan zajedno proveli Dan zaljubljenih!

"Sedeli su u kafiću blizu njene zgrade, pričali i rešili da sebi daju malo vremena i razmisle o svemu. Ovo je značilo i jednom i drugom, a Rada je dobila i cvet od Milana", tvrdi izvor blizak nekadašnjem ljubavnom paru

  • 4

Kao što je Telegraf nedavno objavio, Rada Manojlović se svojski trudi da se pomiri sa Milanom Stankovićem, a kako navodi "Alo", na njenu inicijativu, njih dvoje su se prvi put nakon raskida videli juče, na Dan zaljubljenih, i razgovarali nekoliko sati!

- Rada pati za Milanom, nisu oni bili malo u vezi, nije ni njemu svejedno, ali sve priče koje su stizale do njega su ga jako povredile. Ona ga je za ovih nekoliko meseci, od kada nisu zajedno, nekoliko puta zvala i slala mu poruke, ali bilo je uzalud - otkriva izvor blizak nekadašnjem paru, i dodaje da je Rada nekoliko poslednjih dana odlučila da bude još upornija i na kraju uspela da nagovori Milana da se vide.

- Ona mu je rekla da ima potrebu posle svega da popriča sa njim i da, ako se ne pomire, bar ostanu u korektnim odnosima. Slala mu je poruke, ali on nije odgovarao, da bi je na Dan zaljubljenih pozvao da popiju kafu. Iako je imala nastup u inostranstvu, našla je vremena da se vidi sa bivšim dečkom. Sedeli su u kafiću blizu njene zgrade, pričali i rešili da sebi daju malo vremena i razmisle o svemu. Ovo je značilo i jednom i drugom, a Rada je dobila i cvet od Milana - zaključio je jedan od prijatelja Stankovića i Manojlovićeve.

(Telegraf.rs / izvor: Alo)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA