GRAND LJUBAV: Rada Manojlović i dalje pati za Milanom i želela bi da se pomire?!

Pevačica u javnosti krije svoja osećanja i glumi da je prebolela bivšeg dečka, ali je i dalje je veoma zaljubljena u njega i pati zbog raskida. Ipak, nakon svega izrečenog, ne želi da učini prvi korak

  • 14

Iako je izgledalo da je nakon burnog raskida, veza Rade Manojlović i Milana Stankovića i definitivno stvar prošlosti, novi preokret je na pomolu i kako Telegraf saznaje, mlada pevačica i dalje pati zbog raskida, spremna je da pređe preko svega što je Milan ispričao o njoj, i želi da se pomiri sa njim!

 

- Iako Rada u javnosti krije svoja osećanja i glumi da je prebolela Milana, ona je i dalje je veoma zaljubljena u njega i pati zbog raskida. Ona želi da se pomiri sa Stankovićem, ali zbog svega što se desilo i što je izgovoreno, Rada ne želi da napravi prvi korak ka pomirenju - tvrdi izvor Telegrafa blizak Manojlovićevoj.

 

Da podsetimo, Milan i Rada su se posvađali i raskinuli pred Novu godinu, Stanković je nekoliko dana kasnije izjavio da ga je ona prevarila i da on takvu izdaju ne prašta. Zatim se pojavila priča da je Rada navodno već mesecima u vezi sa košarkaškim trenerom Momirom Gajićem... Na kraju, ona je demantovala da ima novog dečka i ispričala da ne želi da otkriva detalje iz svog privatnog života.

 

 

Mada su svi očekivali da će Manojlovićeva odgovoriti istom merom Stankoviću, to se nije dogodilo, a njeni prijatelji kažu da je ona veoma povređena zbog Milanovih izjava, naročito zato što je ona uvek bila na njegovoj strani i bukvalno ga izdržavala dve godine dok je on bio bez dinara posle svađe sa Sašom Popovićem, direktorom "Grand produkcije".

 

Nakon raskida, zbog prevelikog stresa, Rada je smršala šest kilograma, a kako navodi, i dalje je u povremenom kontaktu sa Milanom. Ko će napraviti prvi korak, i da li će doći do pomirenja, ostaje da se vidi.

 

(Anastasija Čanović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA