TAPKAROŠI: Karta za Bijonse 100 evra, našima dajemo popust!

Bijonse oborila sve rekorde: dva meseca pre koncerta pop dive svih 17.000 ulaznica rasprodato je za 7 dana, a karte se mogu pronaći jedino kod preprodavaca

  • 5

POSTAVLJEN JE NOVI REKORD! Koncert Bijonse, koji je zakazan za 15. april, rasprodat je za manje od nedelju dana, a ako baš želite da čujete američku pevačicu, to će vas papreno koštati. Kod tapkaroša ulaznice već koštaju oko 100 evra, a najviše kupaca je iz Slovenije i Hrvatske!

Mada se očekivalo veliko interesovanje publike, ovakva pomama je sve iznenadila, i svih 17.000 ulaznica, koliko je pušteno u prodaju, razgrabljeno je u roku od nekoliko dana, a na regularnim prodajnim mestima karata nema još od četvrtka ujutru!

Na najprometnijim mestima u gradu busiju su već zauzeli tapkaroši koji zadovoljno trljaju ruke. Kako i ne bi, svi ih već jure za ulaznice a do koncerta su ostala još puna dva meseca.

- Ko kaže da nema karata? Ima kod nas - priča jedan od preprodavaca i nastavlja:

- Najviše se interesuju, ali i kupuju Slovenci i Hrvati, i njima ulaznice prodajem za 100 evra, a našim ljudima dajem i mali popust, pa karte za "domaće" koštaju 70-80 evra, kako se dogovorimo.

U poslednjih 20 godina nije se dogodilo da jedan veliki koncert u Srbiji bude ovako brzo rasprodat, što već predstavlja rekord koji će teško biti oboren, a još teže je setiti se kada su tapkaroši (a da nije fudbalska utakmica) bili jedini način da se dokopate karata.

A koliko će tek ulaznice "ispod ruke" koštati uoči koncerta Bijonse, možemo samo da nagađamo.

(A. N. / I. M.)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Slobodan

    18. februar 2013 | 18:36

    A, gde da nadjem te tapkarose?

  • Jelena

    21. februar 2013 | 02:03

    Gde mogu da se nedju tapkarosi, a da nije na dan koncerta ispred arene?

  • Tijana

    19. februar 2013 | 23:04

    Hocu i ja da nađem tapkaroše,ubiću nekoga.Ja je obožavam već godinama a sada ovako.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA