Željko Samardžić na "Beosongu"?

Popularni pevač ima najveće šanse da umesto Maje Odžaklijevske, koja je odustala od učešća, otpeva numeru "Anđeo s neba"

  • 2

Nakon što je Maja Odžaklijevska odustala od učešća na "Beosongu", uveliko se traži izvođač koji će otpevati numeru "Anđeo s neba", a kako navode "Novosti", najveće šanse da se pojavi na festivalu ima Željko Samardžić!

Autori kompozicije "Anđeo s neba" Nikola Burovac (muzika i tekst) i Marko Kon (aranžman) već su isprobali šest pevača, a po dogovoru sa RTS-om, konačna odluka o izvođaču bi trebalo da bude saopštena danas ili najkasnije sutra.

- Trebalo bi da nađemo nekoga ko će moći da iznese pesmu koja je pisana za izvođača kao što je Maja Odžaklijevska i da je otpeva u najmanju ruku tako kao što bi je Maja otpevala - kaže Marko Kon, a Nikola Burovac dodaje da je jedna od njihovih želja Željko Samardžić.

- On je zaista fenomenalan pevač, sa iskustvom. Željko bi mogao da iznese tu pesmu. I predivno bi bilo ako on to prihvati, tad bi sve dileme bile rešene - priča Burovac, i napominje da je pesma veoma ozbiljna i traži ozbiljnog interpretatora, kao i da je jedna od opcija i Nenad Cvijetić, koji "jeste mlad, ali i izvanredan pop pevač".

(Telegraf.rs / Novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dex

    20. februar 2013 | 13:22

    Toliko reklamiraju ovu pesmu, koju je maja trebalo da otpeva,da je postalo degutantno.Imate li još koga babu i dedu,ili strinku da nam pripeva..aman..možda bi Lepa Lukić ona se baš dobro drži za svoje godine..

  • Bracala

    20. februar 2013 | 18:08

    Maja Odzaklijevska + Nikola nasminkani vukodlak Burovac + Zeljko deka Samardzic = totalna havarija, a da ne spominjem tugu da bi neko od ovo dvoje pevaca trebalo da predstavlja Srbiju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA