ANA I STEFAN: Srećni smo što smo živi (VIDEO)

"Bez oznaka je to mesto! Nije osvetljeno! Jednostavno i ja se preispitujem da li sam mogao drugačije da reagujem. Imali smo veliku sreću", rekao je mladi pevač u emisiji "Narod pita"

  • 4

Ana Sević i Stefan Petrušić sinoć su bili gosti u emisiji "Narod pita", gde su, između ostalog, govorili o saobraćajnoj nesreći koja im se dogodila pre nekoliko dana. Mlade zvezde "Granda" istakle su da su srećne što su Vanja Mijatović i oni preživeli.

Bez oznaka je to mesto! Nije osvetljeno! To je bio najveći problem jer je bila i noć. U tom trenutku sam mislio da sam i pogrešio put kada sam naišao na to. Jednostavno, i ja se preispitujem da li sam mogao drugačije da reagujem. Imali smo veliku sreću - rekao je Stefan Petrušić u emisiji  TV "Pink", koji je otkrio da Vanja Mijatović od danas više nije na Odeljenju intenzivne nege, već na ortopediji.

- Bio sam danas kod nje. Pa, ona je jako pozitivna i to je ono što je mene smirilo na neki način. Nisam mogao da spavam pet noći. Oporavlja se, komunicira - naveo je mladi pevač.

Ana Sević, koja se u emisiji pojavila s kragnom na vratu, rekla je da Stefan nije mogao na bolji način da reaguje. Pevačica je pomenula da je do nesreće došlo jer betonski stubovi u koje su udarili nisu bili obeleženi.

- To se sve desilo u sekundi. Na isključenju iz Novog Sada onako sam se okrenula prema Stefanu i videla da je on vezan, a da ja nisam vezana. I on je rekao: 'Veži se!' Ja sam se u tom trenutku zavezala i to je bilo tri minuta pre nego što se desio udes. I on je vozio sporo. Sneg je toliko vejao da se prst pred okom nije video. Ne vidiš šta je na dva metra - rekla je Sevićeva.

Pogledajte video-sminak:

(Telegraf.rs / izvor i video: Pulsonline)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA