LEPA LUKIĆ: Oteli su me Ćenta i Ljuba Zemunac!

"Njih dvojica su me presreli u Nemačkoj i poveli da pevam na svadbi nekog njihovog prijatelja. Pevala sam sve što su tražili i na kraju su oni pritisli mladoženju da mi odmah isplati te tri hiljade nemačkih maraka koliko je bilo dogovoreno", kaže poznata pevačica

  • 2

U emisiji "Goli život", koja će na TV "Hepi" biti prikazana u subotu uveče, Lepa Lukić je ispričala da je često imala bliske susrete sa članovima srpskog podzemlja, koji su je, kako kaže, štitili i poštovali.

- Ljuba Zemunac i Ćenta su me gotovo oteli u Nemačkoj i poveli da pevam na svadbi nekog njihovog prijatelja. Pevala sam sve što su tražili i na kraju su oni pritisli mladoženju da mi odmah isplati te tri hiljade nemačkih maraka koliko je bilo dogovoreno - rekla je poznata pevačica, i dodala da su joj nakon toga njih dvojica ponudili prevoz do Hanovera, gde je ona trebalo da nastupa za doček Nove godine.

- Usput mi je Ljuba Zemunac uzeo pare koje je sam dobila od mladoženje. Nije mi bilo svejedno, ipak, sve se završilo kako treba. Oni su mene samo testirali i šalili se, jer su videli da mi je sve to novo - navela je Lepa Lukić, koja je naglasila da je uvek uživala njihovu zaštitu i poštovanje, a na kartama je, kaže, pobeđivala Tozovca, Miroslava Ilića, Tomu Zdravkovića, ali i Arkana, koji je, po njenim rečima, umeo dostojanstveno da gubi i vraća svoje kockarske dugove.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • siromašna

    1. mart 2013 | 18:48

    Da oni se kroz svoj životni vek kockali, a traže nacionalnu penziju

  • bajker

    1. mart 2013 | 23:28

    Dali se seca 80 tih kada je u bijeljini 10 dana pevala dzabe nije joj isla karta

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA