Lejdi Gaga u zlatnim invalidskim kolicima! (FOTO)

Kraljica provokacije i ovoga puta nadmašuje očekivanja, pa je nakon operacije kuka naručila, ni manje ni više, nego kolica od 24-karatnog zlata

  • 4

Ekscentrična pop diva Lejdi Gaga pozirala je u kolicima od 24-karatnog zlata i teleće kože koja su pravljena po narudžbini specijalno za njene potrebe.

Pevačica je nakon napornog uvežbavanja koreografija za koncerte zadobila povredu kuka pa je morala na operaciju, zbog čega je bila primorana da odloži zakazanu svetsku turneju, a samim tim, i izgubi oko 19 miliona evra.

Da to nije značajno uticalo na Gagin budžet, dokazuje i činjenica da je pevačica naručila svom stilisti Kenu Boročovom, ni manje ni više - zlatna invalidska kolica!

- Nisam očekivao njen poziv i nikada do sada nisam radio invalidska kolica. Ali uvek sam spreman na izazove i bio sam uzbuđen da kreiram kolica koja od milošte zovem 'Chariot'. Ona pristaju samo kraljici - izjavio je Boročov, koji je sarađivao i sa Niki Minaž i Kanjeom Vestom.

(J. J. / izvor: NY post)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA