FARMA ILI VB: Vlada Vuksanović u dilemi!

Maneken pregovara sa producentima oba rijalitija i veoma je zainteresovan za ulazak na imanje u Lisovićima, ali i kuću u Košutnjaku

  • 1

BEG U PRIRODU! Vlada Vuksanović lečiće ljubavne jade u nekom od dva poznata rijalitija, "Farmi" ili "Velikom Bratu". Naime, posle samo nekoliko dana od raskida sa pevačicom Natašom Bekvalac, maneken je stupio u pregovore i izvori tvrde da je zainteresovan za oba rijaliti programa. 

Kako otkriva izvor blizak produkciji rijalitija "Farma", Vuskanović je zainteresovan za ulazak u ovaj program, ali ipak još nije potpisao ugovor.

- Dolazio je Vlada na "Pink" da pregovara sa produkcijom "Farme". Izneli su mu svoju ponudu, razgovarali su oko sat i po, ali on još nije potpisao ugovor. Ostalo je da će još malo razmisliti. Tako da oni još uvek pregovaraju sa njim, a on još uvek razmišlja - navodi izvor lista "Alo".

S druge strane, i izvor blizak čelnicima "Velikog Brata" tvrdi da su pregovorili sa Vuksanovićem, sa kojim su pred potpisivanjem ugovora.

- Pregovara se još uvek sa mnogima, ali Vlada Vuksanović je zaista zainteresovan za ulazak u "Velikog Brata" i čelnici "Emoušna" su baš zagrejani za njegovo učešće. Međutim, on još uvek razmišlja - kaže dobro obavešteni izvor.

Gde će Vuksanović lečiti ljubavne jade, ostaje da vidimo do sledeće nedelje, kada počinju oba rijalitija. Do tada, pogledajte zanimljivu listu dvoboja zgodnih cica koje ulaze u ova dva rijalitija. 

(Anastasija Čanović / Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA