ŠOU POČINJE: Pogledajte farmere koji su ušli u karantin! (FOTO)

U hotel u kojem će učesnici "Farme" biti smešteni do sutra uveče, kada će biti prebačeni u Lisović, pristigli su skoro svi takmičari, među kojima su i Stanija, Era Ojadnić, Ekrem Jevrić, Zorica Marković, Milan Tarot, Danijel Alibabić i drugi

  • 8

Takmičari četvrte sezone rijalitija "Farma" već tokom popodneva počeli su da dolaze u karantin u hotel "Prestiž", a izgleda da su najnestrpljiviji bili Filip Panajotović, Seksi Sandra, Vesna Rivas i bivši učesnik "Zvezda Granda" Andrija Marković Aki, koji su u hotel stigli pre 16 sati.

Nešto kasnije su stigli i glumica Gordana Bjelica, pevači Filip Mitrović i Danijel Alibabić, koga je dovezla Milena Ćeranić, zatim tu su i Saška Karan, reper Sha, pevač Miki Mećava, Zoran Jagodić Rule, misica Jovana Nikolić, Tijana Macura...

Pevač Era Ojdanić u karantin je došao u društvu svoga unuka, a na imanje je, kao pravi domaćin, poneo jedno jare i petla. Odmah za njim stigla je i pevačica Darija Stanojević.

Među poslednjima stigla je i dugoočekivana starleta Stanija, u pratnji svoje mame, dok je Milan Tarot, budući da je stigao mnogo pre svih, legao da odrema u hotelu. Sa spiska zvanica nije izostala ni Zorica Marković.

Takmičari će sutra uveče prvo skoknuti do "Pinkovog" studija u Šimanovcima, a zatim će otići u Lisović, gde se nalazi imanje na kojem će se zadržati naredna tri meseca.

Da podsetimo, "Farmu" će gledaoci moći da prate na TV "Pink", a u utorak, u 21 čas, takmičari će se useliti u zajednički dom na farmi.

Ukupno 24 farmera će se boriti za glavnu nagradu koja iznosi 50 hiljada evra, što je duplo manje novca nego u prošlim sezonama, gde su se učesnici takmičili za 100 hiljada evra.

Neki od farmera prvi put će imati priliku da se nađu u seosokom okruženju i obavljanju najrazličitijih poslova. Počevši od čišćenja štale, muženja krava preko kopanja i sađenja bašte do onog što takmičarima najteže pada, a to je održavanje lične higijene bez kupatila, što iziskuje kupanje u buretu, kao i poljski toalet.

Pored novih lica na imanju, publika će imati priliku da gleda i jednog od starih farmera koji je brojnim skandalima zaslužio da se pojavi i u ovoj sezoni - mislimo, naravno, na internet senzaciju Ekrema Jevrića. Najpre se proslavio Jutjub hitom "Kuća pos'o", a kasnije burnim ponašanjem kojim je sa Vesnom Vukelić Vendi privukao pažnju velikog broja gledalaca.

Sve je spremno, šou može da počne!

(Jelena Jovanović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA