FARMA, DAN 4: Pijana - Goca vređala koleginice, Era odbio da poljubi Staniju! (VIDEO)

Božinovska se napila na žurki, pa je osula paljbu po ženskom delu ekipe. U igri "Istina ili izazov" Era je rekao da ne bi poljubio Dobrojevićku ni preko tri jorgana

  • 1

Nakon čak tri dana bez alkohola, farmeri su sinoć dobili pića u izobilju i pošteno su se ponapijali na žurki, a prednjačila je Goca Božinovskakoja je prvo "udavila" Akija, kojeg je hvalila na sva usta, a zatim je, zaplićući jezikom, kada su ostali polegali na pasja kola, popljuvala ostatak ženske ekipe na "Farmi"!

- Veze s mozgom nemaju, ni sa životom, ni sa pevanjem... Gledaj, ova je kao glumica, a ova pevačica. Kome je pevala? K...u svom! Hoće da umru da uzmu mikrofon, ali ja ih puštam. Ja sam ovde došla da se družim sa mojim prijateljima, sa ovim normalnim ljudima. Ostali neka igraju, neka se dokazuju, njima treba karijera - pričala je pripita Božinovska.

Pogledajte kako je Goca izvređala koleginice:

Inače, pre žurke, farmeri su igrali igru "Istina ili izazov", i u centru pažnje je bila Stanija. Kada je Filip Ekremu dao zadatak da odabere žensku osobu koja mu se najviše sviđa, on je pogledao Dobrojevićku i kao iz topa rekao:

- Pa to može biti samo moja ribica!

Zatim  je dodao da bi mu Stanija sigurno dala da je poljubi u usta, ali da on to neće uraditi jer, kako kaže, nije on takav čovek.

Zatim je na red došao Era, kojem je Miki Mećava dao zadatak da poljubi Staniju, ali Ojdanić je to odbio uz obrazloženje:

- Pa ne bih je sad poljubio posle Ekrema, ni preko tri jorgana!

Igra "Izazov ili istina":

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Che Ge Bebi

    23. mart 2013 | 21:57

    Goco, ako ti ne treba da se dokazujes, cuti i ne ogovaraj druge. To je dokaz da ipak ne volis sve ljude na svetu. ako cemo realno, ni ti nisi nikakva pevacica. Jesi popularna, ali to je sve.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA