VELIKI BRAT: Počeo ulazak takmičara u karantin!

Zbog pravila takmičenja, sve je obavljeno u najvećoj tajnosti, a i takmičari su nosili maske kako bi sakrili identitet

  • 2

Troje takmičara " Velikog brata" ušli su danas u karantin, a ekipa Telegrafa "uhvatila" ih je na samom ulazu.

Zbog pravila takmičenja, sve je obavljeno u najvećoj tajnosti, a i takmičari su, kako bi sakrili identitet, imali maske.

Podsetimo, jedan od najpopularnijih rijaliti programa "Veliki brat" počinje 25. marta u 21.30 sati. Novi VIP stanari će se posle dve godine pauze useliti u kuću na Košutnjaku.

Učesnici iz Srbije, Makedonije i Crne Gore provešće 30 dana u ekstremnim uslovima, a "Veliki brat" za njih kao i do sada priprema brojna iznenađenja, ali i nagradu od 50.000 evra. O imenima se još spekuliše, ali mediji su već objavili neka.

Da li će Ava Karabtić, Sindi "Models", Sanja Papić, Boba iz "Žikine dinastije", Marija Milošević, Danica Maksimović i još mnogi drugi ući u rijaliti, ostaje da vidimo.

Među poznatim ličnostima koje će se naći u "Velikom bratu" mogla bi, kako je pre nekoliko dana naveo "Informer", da se nađe i Milica Gajić, nevenčana supruga Marka Miloševića, sina pokojnog  Slobodana Miloševića!

(Telegraf. rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA