PREMIJERNO: Gola Goca Tržan u "Plejboju" (FOTO)

Pogledajte prvo "totalno razgolićeno" izdanje poznate pevačice, ali i njene mlađe koleginice i voditeljke Ene Popov. Pored njih dve, za "Plejboj" se razgolitila i violinistkinja Tijana Milošević

  • 9

Pevačica Goca Tržan, voditeljka Ena Popov i violinistkinja Tijana Milošević pozirale su gole u novom broju najpoznatijeg muškog časopisa "Plejboj".  Telegraf premijerno objavljuje njihove prve nage fotke, a ostatak će čitaoci imati prilike da vide već sutra, kada se novi "Plejboj" bude našao na kioscima.

Tema fotografisanja bili su citati umetničkih dela, a ove tri poznate dame slikale su se poput skulptura, gde su pokazale svoje izazovne obline. Svaka od njih uradila je po dve fotografije za čuveni magazin "Plejboj".

Kako saznaje Telegraf, snimanje je trajalo jedan čitav dan, a Goca, Ena i Tijana bile dobro raspoložene na setu.

Goca Tržan je studirala na Poljoprivrednom fakultetu u Beogradu, a studije je prekinula i počela da se bavi muzikom. Pevala je u grupi "Distorzija", a nakon toga prateće vokale za grupu "Tapiri". Pažnju na sebe skrenula je nastupajući u grupi "Tap 011". Posle izlaska iz poznatog beogradskog benda krenula je sa solo karijerom. Osim toga, učestvovala je u rijalitiju "Survajver", a glumila je u mnogim filmskim i serijskim ostvarenjima kao što su  "U ordinaciji", "Balkanski sindrom", "Seljaci" i "Selo Gori, a baba se češlja".

Ena Popov je završila "Fakultet za preduzetni menadžment" na Univerzitetu Braća Karić, a popularnost je stekla učešćem u rijalitiju "Veliki brat". Bila je u emotivnoj vezi sa Markom Miljkovićem, sa kojim je svojvremeno vodila emisiju "Zvezde Granda". Takođe, Ena se oprobala i kao pevačica, objavivši album “Prvo od mene” za Grand produkciju. Bila je u vezi sa fudbalerom Gojkom Kačarom.

Tijana Milošević je prva violina Beogradske filharmonije i ćerka poznatog muzičara Bokija Miloševića. Udata je za perkusionistu Zorana Kikija Čauševića. Tijana je sa Željkom Joksimovićem 2004. godine predstavljala Srbiju i Crnu Goru na "Evroviziji" u Istanbulu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA