DOKAZANO: Srbi bolji ljubavnici od Hrvata (FOTO)

"Hrvatice vole žestok seks, a to ne mogu da dobiju kod kuće. Njihovi dečki s tisućljetnom kulturom su ljubavnici u rukavicama, a momci iz Srbije su muškarčine i pravi ljubavnici", rekao je poznati seksolog Jovan Marić

  • 4

Hrvatska starleta Ava Karabatić je pre neki dan provela veče sa srpskim kaskaderom Urošem Ćertićem, a ovoj "romansi" u rijalitiju "Veliki Brat" data je velika pažnja u medijima. Ljubav između Srbina i Hrvatice i nije neka novost, pogotovo što su u emotivnoj vezi ovog tipa viđene mnoge poznate ličnosti iz regiona.

Poznati seksolog Jovan Marić odgovorio je na pitanje zašto Hrvatice imaju afinitete prema Srbima i šta mi to imamo, a Hrvati nemaju.

- Hrvatice vole žestok seks, a to ne mogu da dobiju kod kuće. Njihovi dečki s tisućljetnom kulturom su ljubavnici u rukavicama, a momci iz Srbije su muškarčine i pravi ljubavnici.  Lepo je to objasnio Miroslav Krleža uvijenim rečima: „Sačuvaj me bože srpskog junaštva i hrvatske kulture“. Njihova kultura smeta uspešnom seksualnom životu - rekao je Marić za "Kurir".

Svakako, najpoznatiji emotivni srpsko-hrvatski par bili su Severina Vučković i Milan Popović. Pevačica i biznismen započeli su romansu 2010, da bi posle dve godine zabavljanja dobili sina Aleksandra. Par je krajem 2012. raskinuo veridbu, međutim, Severina i Milan su ostali u dobrim odnosima.

Hrvatica koja je "pala" na Srbina je i Nikolina Pišek. Atraktivna voditeljka iz Zagreba je već nekoliko meseci u vezi sa beogradskim istoričarem umetnosti Vidojem Ristovićem. Sama Nikolina ne krije zadovoljstvo što je u emotivnom odnosu sa sinom antikvara Miše Grofa, a svojevremeno je izjavila da dok se Vidoje nije pojavio u njenom životu, nije znala da muškarci poput njega postoje. Par bi navodno trebalo da se venča u avgustu ove godine.

Srpskom šarmu nije odolela ni pevačica Ana Bebić. Ova devojka iz Metkovića se nakon učestvovanja u talent šou-programu "Operacija trijumf" zaljubila u mladog kompozitora Filipa Miletića, s kojim je i dan-danas u vezi.

Pre Ave Karabatić i Uroša Ćertića, "avanturu" u kući "Velikog Brata" imali su tadašnji ukućani Marijana Čvrljak i Nikola Nemešević Nemeš. Strasti između Šibečanke i Požarevljanina rasplamsale su se maltene odmah prilikom njihovog ulaska u rijaliti.

Dugi niz godina u emotivnoj vezi su i hrvatska dizajnerka Miranda Viđak i srpski glumac Stefan Kapičić. Iako se već neko vreme spekuliše da je ovaj par prekinuo romansu, ni jedna, ni druga strana nije želela da potvrdi ovu informaciju.

Hrvatska pevačica Vesna Pisarović je, takođe, u ljubavnoj vezi sa Srbinom, koja je pre četiri godine krunisana brakom. Da podsetimo, nekadašnja predstavnica Hrvatske na pesmi "Evrovizije" se 2009. udala za Ozrena Pupovca, sina Milorada Pupovca, potpred­sednika Samostalne demokratske srpske stranke.

(Telegraf.rs/Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nole Đole

    28. mart 2013 | 20:57

    Baš se pitam zašto mlade koke idu u dalmaciju na ...

  • Бајкер

    29. mart 2013 | 16:16

    Како овај кења,за све паре.јел пробао фрајере па зна разлику.:)

  • omg

    29. mart 2013 | 08:07

    Nešto ne primetih taj "žestok sex" u Velikom Bratu, srpski "muškarčina" se nije ni mrdnuo, kao kip.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA