Tata Karabatić ponosan na ćerkin seks u VB

- Prezadovoljan sam Avinim ponašanjem u "Velikom Bratu"! Sve što ona radi je spontano, jer ona ništa ne radi zbog para niti na silu. Njeno ponašanje je potpuno prirodno. Video sam da se Ava zbližila sa Urošem, on je definitivno njen tip - kaže ponosni tata

  • 30

Otac Ave Karabatić Ivica otkrio je za "Alo" da je ponosan na svoju ćerku i da ukoliko je Ava imala odnos, to je posledica njene zaljubljenosti u kaskadera, zbog čega joj treba dodeliti najprestižniju internacionalnu nagradu!

- Prezadovoljan sam Avinim ponašanjem u "Velikom Bratu"! Sve što ona radi je spontano, jer ona ništa ne radi zbog para niti na silu. Njeno ponašanje je potpuno prirodno. Video sam da se Ava zbližila sa Urošem, on je definitivno njen tip - kaže ponosni tata.

On smatra da ako je Ava spavala sa Urošem, onda je to ljubav, i dodaje da njegova ćerka "nije imala vezu godinu i po dana i ako je spavala s njim, onda se zaljubila i zato bi joj trebalo dati Nobelovu nagradu."

- Mada, po onom što sam ja video, ona se samo naslonila na njega, a da li je on nešto radio, ja ne znam - izjavio je Avin otac.

Ivica Karabatić ne bi imao ništa protiv ni da se Ava uda za Uroša, ukoliko je reč o pravoj ljubavi.

- I nije mi važno to što je on Srbin, nisam nacionalista. Ako je Ava srećna s njim, neće mi biti problem ni da se venčaju… Avu nismo vaspitali da bude nacionalista, vaspitali smo je samo da širi pozitivnu energiju - kaže otac hrvatske starlete.

Ivici nije problem ni što je Ava dobila ulogu Severine u "Velikom Bratu".

- Jeste li videli da je Ava dobila ulogu Severine u kući i to ima smisla. A ako je zaista imala seksualne odnose pred kamerama, to ništa nije strašno, pa ni Severini ništa nije falilo - kaže Ivica, koji smatra da njegova ćerka više nije svesna kamera u kući.

(I. M. / Izvor: Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nenad

    28. mart 2013 | 22:21

    prvo nepristojno je da tako nesto se pita otac neke devojke..a jos nepristojnije sta je on rekao...

  • shorty

    28. mart 2013 | 23:29

    Vaspitali ste vi nju ne da siri pozitivnu energiju vec noge....

  • hahaha

    28. mart 2013 | 23:23

    Sad znamo s čije strane je pokupila pamet :D

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA