1

SINDI: Nevena je bila sa mojim bivšim dečkom!

"Znam zašto se tako ponaša, možda je zbog toga što je mesec dana spavala u apartmanu sa dečkom sa kojim sam ja bila šest godina", izjavila je bivša "modelsica", nakon konflikta sa Miličevićevom

Ivana Stamenković Sindi, Nevena Milićević
Foto: Promo Veliki Brat

Netrpeljivost ukućana u “Velikom Bratu” počinje da isplivava na videlo, a prvi od sukoba desio se između bivše “modelsiceIvane Stamenković i manekenke Nevene Miličević, koja se, nakon što se izvikala na Sindi, rasplakala.

Sindi  je kasnije u ispovedaonici objasnila razlog konflikta, i dodala da sumnja da je u stvari Nevena negativna prema njoj jer je provela mesec dana u apartmanu Ivaninog bivšeg dečka, sa kojim je bivša “modelsica” prethodno bila šest godina u vezi.

– Juče smo se organizovali tako da svako po sat vremena vrti vetrenjaču, ali dogovor je ispoštovan samo u prvom krugu. Ubrzo je deo ukućana otišao na spavanje, a u dvorištu je ostalo samo nas nekoliko. Zamolila sam Nevenu da malo vrti vetrenjaču, a ona me je iz čista mira napala – rekla je Sindi u ispovedaonici.

Miličevićeva se, izgleda, ozbiljno potresla oko Ivane, te joj je u lice sasula brojne uvrede.

- Rekla mi je da sam kreten, da je nervira način na koji pričam. Jedan od ukućana mi je otkrio da me je ogovarala iza leđa. Ne znam zašto se tako ponaša, ali možda je zbog toga što je mesec dana spavala u apartmanu sa dečkom sa kojim sam ja bila šest godina. Pitala sam je da li je u tome poenta, ali nije htela da kaže – objasnila je Sindi.

(J. J. / Blic)

Pogledajte sve vesti u poslednja 24 sata

Tagovi: Ivana Stamenković Sindi, Nevena Milićević, svađanje, Veliki brat
Popularni komentari
  • G
    GoraN

    Tuca, a ja ih mirim.

foto dana

video dana