SLAVKO: Je*aću Maju, razvaliću je!

Nakon što je pevačica Labovića uporedila sa potentnim divljim veprom, on joj je poručio da će sigurno imati seks sa njom nakon što izađu iz "Velikog Brata"

  • 7

Dešavanja u "Velikom Bratu" su sve zanimljvija, a da atmosfera ostane uzburkana, pobrinula se Maja Nikolić, koja je počela da primetno iritira ukućane, dok je odnos između nje i Slavka prevažišao granice prijateljstva.

Majino laskanje Slavku i te kako je uticalo na glumca i prouzrokovalo nove seksualne varnice u kući.

- Rezultat moje mašte je da ti ličiš na divljeg vepra, koji je izuzetno seksepilan, izuzetno potentan, izuzetno muževan, izuzetno inteligentan - rekla je Maja Slavku, da bi kasnije on prokomentarisao kako planira da ima seks sa njom kada izađu iz kuće.

- Ma, je*aću je… razvaliću je! Čim izađemo odavde - izneo je Slavko u razgovoru sa Bobanom.

Pevačica i u ovom rijalitiju daje sve od sebe da bude u centru dešavanja, uspela je da zaseni čak i Avu Karabatić, dok ukućani više ne skrivaju svoju netrpeljivost prema pevačici. Pored nedoličnih komentara, Maja je nastavila da iritira ukućane i svojim prodornim glasom, pevajući pesmu "Anđele" od "Riblje čorbe", a zatim i "Đurđevdan".

- Majo, oteraćeš sve anđele ako tako nastaviš da se dereš. Mnogo vrišti, bre! - komentarisali su Aneta i Boban, dok je Milić imao mnogo drastičniju kritiku.

- Nisam… O, je**m te u… Njena muzikalnost, je 'bem ti… Nisam, nisam… auto… 'bem ti život - nervirao se Vukašinović u tajnoj sobi, dok je Žarko izjavio da ga njeno pevanje podseća na orgazam.

(J. J. / Scandal)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA