Najžešće seks-scene u Velikom Bratu (2. DEO)! (VIDEO)

Nastavljamo sa listom najprovokativnijih snimaka iz ovog rijalitija, ali sada slici dodajemo i ton. Pogledajte šta su sve radili takmičari u Bugarskoj, Mađarskoj ,Holandiji, Americi, Brazilu, Nemačkoj i Hrvatskoj

  • 4

ORGIJE SE NASTAVLJAJU: Ako ste nakon prvog dela najzanimljivijih scena seksa u "Velikom Bratu" mislili da ste sve videli, razmislite još jednom, jer bahanalijama nikad kraja kada je u pitanju "Veliki Brat" u regionu, ali i širom sveta!

MARIJANA ČVRLJAK - NIKOLA NEMEŠEVIĆ NEMEŠ

Pregled vrelih scena nastavljamo u domaćoj atmosferi, a kako se za seks u "Velikom Bratu" na našim prostorima neupitno vezuju Marijana i Nemeš, izdvojili smo još jedan snimak, za koji se i ne može reci da je intiman, s obzirom na to da je par vodio ljubav pred svima u bazenu.

ANA VRDOLJAK - ZORAN STUPA LJUBAS

No, ni u u regionu strasti ne miruju, a priliku da se uverimo dali su nam Ana i Zoran koji su učestvovali u hrvatskom "Velikom Bratu".

VELIKI BRAT - MAĐARSKA

Atmosferu dodatno zagrevamo orgijama iz susedstva, gde se razuzdani ukućani u Mađarskoj mažu šlagom, dok ih ukućanke u toplesu ližu, simulirajući seks.

Pogledajte kako sve to izgleda:

VELIKI BRAT - BUGARSKA

Kad smo već kod suseda, ne treba ni zaobići komšijsku Bugarsku, gde su, takođe, snimljene provokativne scene, ali ovoga puta su u pitanju dve devojke.

Kratko, ali interesantno, uverite se i sami:

VELIKI BRAT - SAD

PREBROJAVANJE: Na listi su se našli i ukućani koji su u američkom "Velikom Bratu" oborili sve rekorde seksa snimljenog kamerama ovog rijalitija.

Pogledajte video-snimak kako biste saznali tačnu brojku:

Snimci seksa iz rijalitija najčešće su bez jasnih zvukova, ali su i tu ukućani napravili izuzetak, stoga vam predstavljamo nekoliko parova koji su se zaneli u strasti i očigledno smetnuli sa uma da imaju mikrofone i dok se seksaju.

POGLEDAJTE, ALI I POSLUŠAJTE:

VELIKI BRAT - NEMAČKA

VELIKI BRAT - BRAZIL

VELIKI BRAT - HOLANDIJA

Titula "najglasnijih" pripala je takmičarima u Holandiji, zahvaljujući vatrenoj ukućanki koja je toliko uživala da je izgleda potpuno zaboravila da se oko njih nalaze drugi ukućani, a o kamerama i mikrofonima da i ne pričamo, zato poslušajte:

Kad smo kod Holandije, za kraj liste pogledajte još jedan zanimljiv video-snimak u đakuziju, koji će vam zagolicati maštu.

(J.J.)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ognjen

    2. april 2013 | 19:10

    Gnusno da sam roditelj od ovih cura sve bi ih povjesao kako vas sramota samo nije i organizatore farne i velikog brata kao da vam je pticiji mozak to ljudi vole eto vidi se da nam je zemlja balkan jadna i bjedna zemlja i puna razvrata stidite se kao da nemate djece sve vas treba unistiti

  • Luka Tokić

    2. april 2013 | 17:09

    Ava & Uros hf :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA