Uroš spopao Soraju pod tušem! (FOTO)

Kada je starleta otišla da se istušira, za njom su u kabinu ušli Uroš i Željko, a kaskader ju je napao s leđa, dok je blizanac pokušao da joj otme tuš

  • 14

Dok se starleta tuširala, u kabinu su joj upali Uroš i Željko, i kaskader je počeo da je vaćari. Naime, starleta je ušla da se istušira, a odmah za njom su ušli Uroš i Željko. Ona je probala da ih otera prskanjem, ali ju je Uroš odmah dohvatio i napao, a Željko mu je pomagao tako što joj je otimao tuš.

Ovo nije neočekivano, s obzirom na to da se, otkad je ispalio Avu, kaskader približio starleti i sa njom provodi dosta vremena. U toku jučerašnjeg dana izjavio je da mu najviše prija njen zagrljaj ujutru "jer je kao sunđer koji se formira po njegovom telu". Očigledno da Uroš na sve načine pokušava da zaboravi kratku romansu s Avom, ali to kod nje nije slučaj.

Karabatićeva po ceo dan priča s ostalim ukućanima o Urošu, a svi je savetuju da ga zaboravi. Ava malo plače, malo hvali Vladu Vuksanovića sa kojim se provodila u "Survajveru", ali sigurno je da Uroša ne može da izbaci iz glave.

(Anastasija Čanović)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • amaja

    5. april 2013 | 17:54

    Uroš i Soraja su jedno za drugo. oboje imaju zgodno telo, a uz to još ružniju facu. Oboje su umišljeni foliranti i totalno glupi. FUJ.

  • alexxx

    5. april 2013 | 17:31

    Uros je teska ljaksara....

  • Manjana

    5. april 2013 | 20:02

    Na kraju ce da po*ebe i velikog brata:)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA