SANJA DIMITRIJEVIĆ: Uroš je prošlost za mene, ranije nije vređao žene!

Bivša Ćertićeva devojka za Telegraf kaže da se on prema njoj nikada nije ponašao kao prema Avi i da ne ume da objasni koji je razlog za njegove ispade u "Velikom Bratu"

  • 6

Bivša učesnica "Prvog glasa Srbije", Sanja Dimitrijević, koja je bila četiri meseca u vezi sa kaskaderom Urošem Ćertićem, kaže za Telegraf da nije očekivala da će se Uroš ponašati tako prema Avi u kući "Velikog Brata", aludirajući na uvrede koje je uputio starleti.

Publika je očigledno zamerila Urošu nekorektno ponašanje prema Avi Karabatić, što se odrazilo na broj glasova koje je dobio, te je sinoć i izbačen iz kuće, dok mlada pevačica nema opravdanje za njegov odnos prema ženama.

- Uroš se prema meni nije nikada ponašao ni približno, on zaista jeste temperamentna osoba, ali daleko od toga da vređa žene. Moguće je da su ga okolnosti karantina stavile pod pritisak ili ga je nešto iznerviralo, ja ne mogu da objasnim, iznenađena sam njegovim ponašanjem - kaže Sanja za Telegraf.

- On i ja smo bili četiri meseca u vezi, od toga smo se konstantno viđali dva, tako da ja i ne mogu da znam kakav je on u stvari, mogu samo da kažem da se prema meni nije slično ponašao. Uroš je za mene prošlost - ističe Dimitrijevićka i dodaje da oni nisu zajedno još od marta i da nisu ni u kakvom kontaktu.

(J. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • alexxx

    9. april 2013 | 17:45

    Hvala bogu da ti je neko kao sto je on proslost...

  • Milena

    10. april 2013 | 03:32

    ja sam mislila da je ova djevojka normalna...kako njega nađe, sestro slatka?! :)

  • Roszka

    9. april 2013 | 22:09

    Gnjiga, smradov, nije on dobro, psihijatrija bi mu dobro dosla. Bolesnik napaceni. Kao i Soraja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA