HAOS NA FARMI: Era stolicom gađao Zoricu! (VIDEO)

Nakon kraće prepirke Markovićeva je polila vodom Ojdanića, koji je dohvatio prvi komad nameštaja koji mu se našao pri ruci i bacio ga na koleginicu

  • 7

Izgleda da su živci na "Farmi" potpuno istanjeni - nakon žestoke svađe između repera Ša i Vesne Rivas u kojoj su pljuštale najgore psovke, usledio je obračun Ere i Zorice koji se završio tako što je Ojdanić bacio stolicu na svoju koleginicu!

Bezazlena prepirka oko toga da li je Ekrem rekao da je "veće đubre od Ere" umalo se pretvorila u tuču.

Zorica je od Ojdanića tražila da potvrdi šta je Jevrić izjavio i kao pomahnitala je ponavljala: "Je l' reko, je l' reko?", a kada Era nije želeo da joj odgovori, pevačica ga je polila vodom!

Era joj je uzvratio tako što je dohvatio stolicu i bacio je na Zoricu...

- Šta radiš, bre? Ovo mi je jedino čisto - uzviknuo je Ojdanić dok je čistio jaknu, a Markovićeva mu je, kao da se ništa nije dogodilo, naredila:

- 'Ajd sad pa očisti ovo i podigni stolicu!

Pogledajte svađu Ere i Zorice:

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivana

    10. april 2013 | 11:19

    Kad sam vidjela sto je Zorica uradila Duletu, sokirala sam se! Samo je potvrdila ono sto vec svi pricaju o njoj. Da je nekulturna i nevaspitana ulicarka! Misli da moze svakome svasta reci a njoj niko nista. I jos joj je Dule rekao istinu i samo istinu.

  • D.M.

    10. april 2013 | 11:03

    Koje igre, svi znaju da su Era i Zorica jako dobri prijatelji. Kad vec hocete majmunima ispred malih erkana napraviti show, ucinite to malo ubjedljivije, molim vas...

  • alex

    10. april 2013 | 16:01

    prisutni na farmi, su teska uvreda za domace zivotine koje se nalaze na istoj!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA