FARMA, DAN 27: Zorica novi gazda, poljubila Duleta u znak pomirenja!

Nakon što je Zorica izabrana za gazdu, današnji dan odredila kao "Dan žena". Ženski fameri neće raditi, a muškarci će sređivati kuću

  • 2

Nakon što je juče napustila imanje u Lisoviću, pevačica Darija je napisala pismo u kojem je duhotvito za novog gazdu imenovala Zoricu, a kao njenog zamenika Ljubu. Zorica je odmah zakopala ratne sekire, te je poljubila Duleta, sa kojim je poslednjih dana u svađi i koga je čak pljunula. 

- Evo, Dule, ja ću tebe da poljubim, ti mene ne moraš. Ja želim da se izvinim, ali i ti si meni porodicu pljuvao i opet ću isto uraditi ako nastaviš. Izvinjavam se i Radojki, a i svima sa kojima sam se svađala.

Pevačica je odredila da danas bude dan ženskih famera, te da se našminkaju, srede i izađu u šetnju. Devojke danas ništa neće raditi, a muškarci su dobili zadatak da srede kuću. Zorica je ovo obrazložila time da su farmeri navikli da rade mnogo teže poslove, te će im ovo biti lako, a da devojke stalno sređuju i spremaju, pa imaju pravo na mali odmor.

Zorica je dobila veliki aplauz, a sa njenom odlukom su se složili svi fameri bez izuzetka. Muškarci su odmah raspodelili zadatke, a današnji šef farmerima će biti Ekrem, dok će Ša prati sudove. 

(Anastasija Čanović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mишко

    15. april 2013 | 12:48

    Ex суза ми сузу стиже, а сутра ће да га стави за слугу, ово је вероватно само шарена лажа.

  • rankovic

    16. april 2013 | 08:19

    Zoricu na Goli Otok

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA