KRKALO SE: Ana Nikolić se ugojila do neprepoznatljivosti! (FOTO)

Pevačica je šokirala publiku u diskoteci u Vićenci kad se pojavila u crnoj haljini i otkrila salčiće, podvaljak i mlitave ruke

  • 28

Pevačica Ana Nikolić uvek je važila za jednu od najzgodnijih pevačica na estradi. Duge noge i čvrsta guza mamili su uzdahe muškaraca gde god se pojavi. Međutim, Ana je nedavno nabacila mnogo kilograma, te je dobila salčiće, podvaljak, a ruke su joj poptpuno omlitavile. 

Naime, Nikolićeva je pevala u diskoteci u Vićenci, gde je publika bila šokirana kada ju je videla, budući da su navikli na kratke šortseve i uske majice. Ana je za nasup obukla crnu haljinu s providnim dugim rukavima. Iako je poznato da crno sužava i vizuelno čini osobe mršavijim, izgleda da ni to nije pomoglo lepoj Paraćanki.

Očigledno je da lepa pevačica ima previše obaveza, te ne stiže redovno da vežba. Radi punom parom, a sprema album koji bi trebalo da izađe krajem maja.

 

Ana je poznata po tome da upražnjava naporne treninge i drži iscrpljujuće dijete. Nema sumnje da će se pred promociju svog novog albuma sigurno vratiti zdravom životu.

(Anastasija Čanović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • whatever

    28. april 2013 | 15:23

    E zamisli ugojila se!???? How dare she??? Debili.

  • ВатаФак

    28. april 2013 | 16:52

    Кога боли патка због тога што се тамо нека ана николић угојила.. ?Људи јел сте ви нормални да се примате због тога... Гет а факинг лајф..

  • Natasa

    28. april 2013 | 18:05

    Da, poznate licnosti prosto ne smeju da se ugoje, da uzivaju u hrani nego moraju da provode 12 sati u teretani.... Da bi izgledali onako kako "treba". Sta god svima znacilo to "kako treba" Mozda ima neki poremecaj hormona, to nikom ne pada na pamet.... Ako je od hrane, smrsace jednostavno... Niko nije kompetentan da postavlja ruzne komentare, jer ne zna razlog, a podjimo od sebe da se svi nekad ugojimo, pa isto tako i smrsamo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA