Goca Bjelica napustila "Farmu"!

Manekenka je rekla da je učila i odgovorila je na sva pitanja, dok su se Goca i Zorica prepustile sudbini. I pored dupliranja glasova, pevačica je imala najviše podrške publike iako je često predmet svađa na Farmi

  • 2

Nakon duela u kojem je dominirala Jovana Nikolić, "Farmu" je napustila glumica Goca Bjelica. Manekenka je dobila svih pet štapića, dok suparnice nisu odgovorile ni na jedno pitanje. Nakon dupliranja glasova, Jovana je imala 36,18 odsto glasova publike, Zorica Marković 46,35 odsto, a Goca 17,47.

Naime, manekenka je rekla da je učila i odgovorila je na sva pitanja, dok su se Goca i Zorica prepustile sudbini. I pored dupliranja glasova, pevačica je imala najviše podrške publike iako je često predmet svađa na Farmi.

Jovani je prvi čestitao Danijel poljupcem u usta i golupčići su nastavili da se drže za ruke. Podsetimo, Jovana je dva puta imala žestok seks s Alibabićem, i to u gazdinskoj sobi tokom njegovog mandata.

(Anastasija Čanović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • tetrottt

    29. april 2013 | 00:04

    ovo je cista namestaljka, zorica ne moze biti izbacena jer narodu ne bi bilo zanimljivo da gledaju farmu bez svadje

  • Ralexic

    29. april 2013 | 14:27

    SVE JE NAMESTENO OD TOG "VATRENOG"SEXA,PA ONO STANIJINO LJUBAKANJE DO ZORICINOG PONASANJA.OD KAD JE OTETA NAGRADA RISTICEVICU I POTPUNO NEZASLUZENO DATA KATARINI ZIVKOVIC POCEO JE SEX U RIJALITIMA NA VELIKO JER TO PROLAZI.A TO STO LJUDI IZGIBISE NA FARMI SA STOKOM I OSTALIM RADOVIMA NEMA VEZE.RADOJKA NPR.NESME DA ISPADNE JER OSTADOSE BEZ HLEBA,DULE MORA DA OSTANE ZBOG STOKE,EKREM ZBOG PIJANCEJA I TD.DOBRO JE REKLA GOCA TACNO SVI ZNAJU DOKLE CE OSTATI.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA