ZORICA: Dule, nemoj sad da ti razbijem glavu stolicom, pi*ko jedna, operi zube!

- Ja jesam ostarila, imam godina. Ti si jedan smrda. Idi u svoje selo, prdi i smrdi. Smrdi ti iz usta, ne može čovek da ti priđe - rekla je pevačica, a onda se zaletela na Duleta i počela pred svima da mu preti

  • 4

ZORICA NE PRESTAJE SA SVAĐAMA! Nakon što je nedavno pljunula Duleta i psovala ga, ovaj put je krenula stolicom na njega i, da nije bilo ostalih farmera da je spreče, došlo bi do fizičkog obračuna. Naime, bezazlena konverzacija i Duletovo ubacivanje Zorici u reč dovelo je do toga da pevačica na najsramniji način isproziva farmera.

Dule je rekao Zorici da je omatorila i propali pevač, na šta je ona poludela.

- Ja jesam ostarila, imam godina. Ti si jedan smrda. Idi u svoje selo, prdi i smrdi. Smrdi ti iz usta, ne može čovek da ti priđe - rekla je pevačica, a onda se zaletela na Duleta i počela pred svima da mu preti.

- Nemoj sad da ti razbijem glavu stolicom, pi*ko jedna! Hoćeš da zavežeš! Nemoj da ja tebe roknem da propadneš odmah. Ovo ti je, Dušane, poslednja opomena! - rekla je folkerka, na šta joj je Dule sasvim skromno odgovorio:

-  Ti mene diraš... Nemoj ti mene više u usta da uzmeš - branio se Dule, a svađa je okončana Zoričinim rečima:

- Peri zube, mamu ti je*em.

(A. Čanović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • lipa

    30. april 2013 | 14:35

    D N O

  • jokica

    30. april 2013 | 13:36

    Tuga,cemer,jad...Jedino mi nije jasno sta radi ta RRA,te ne skloni ovakve primitivne spodobe sa ekrana.Ima i u drugim drzavama reality programa,ali ovoliko dziberizma nigde!FUJ!

  • Ivan

    30. april 2013 | 15:31

    Dno, dna. Ali gledano, zato i emituju. Pink bi emitovao i operu da je gledana, sto je normalno!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA