MOJE 3: Ulazak u finale "Evrosonga" je prvi cilj (FOTO) (VIDEO)

"Ulazak u finale takmičenja bio bi najveći uspeh za početak, da zemlju predstavimo na pravi način i da svi budu ponosni na nas ta tri minuta kada budemo na sceni", rekla je Nevena Božović, članica ovog ženskog sastava.

  • 0

Sara Jovanović, Mirna Radulović i Nevena Božović, ovogodišnje predstavnice Srbije na "Evrosongu", izjavile su da će nastojati da u švedskom gradu Malmeu što bolje predstave Srbiju, a da im je trenutno najvažniji cilj ulazak u finale.

Na konferenciji za novinare pred odlazak u Malme na izbor "Pesme Evrovizije", gde će nastupati u prvoj grupi polufinalnog takmičenja 14. maja, članica grupe "Moje 3" Nevena Božović, rekla je da će na predstojećem takmičenju imati dozu pozitivne treme.

- Ulazak u finale takmičenja bio bi najveći uspeh za početak, da zemlju predstavimo na pravi način i da svi budu ponosni na nas tih tri minuta kada budemo na sceni - rekla je Nevena.

Mirna je rekla da se trio spremao za "Pesmu Evrovizije" dugo i veoma dobro, a Sara je dodala da su u pripremi mnogo radile na glumi i da će njihov nastup u Malmeu biti drugačiji nego na "Beosongu".

Autor kompozicije "Ljubav je svuda" Saša Milošević Mare rekao je da ne misli da je muzika pravo polje za takmičenje, ali da će "Moje 3" i celokupan tim nastojati da naprave što bolji rezultat i da Srbiju predstave u što boljem svetlu.

- Ne razmišljam o konkurenciji i čuo sam svega dve pesme - rekao je Milošević i dodao da etno varijante u muzici donose uspeh, ali da je pesma Srbije u evropskom maniru, kao što je i omladina u Srbiji evropska, a ujedno je i u skladu sa tim mladim godinama.

Šef tima Srbije koji predstavlja Srbiju na "Pesmi Evrovizije" Dragan Ilić rekao je da su predstavnice Srbije izabrane na najdemokratskiji način glasovima publike i da su vredno pripremale svoj nastup, od momenta izbora do odlaska u Švedsku.

Poslušajte numeru "Ljubav je svuda", koji izvodi ženski sastav "Moje 3"

(Telegraf.rs/Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA