Filip mazio Staniju po međunožju

Maneken je u krevetu opipavao starletine intimne delove tela, dok je ona glasno uzdisala

  • 1

Filip Panajotović pomogao je Staniji Dobrojević pri masturbiranju u krevetu. Maneken je ispod ćebeta zavukao svoju ruku, koju je potom spustio na starletino međunožje. Njih dvoje su sačekali da svi farmeri zaspe, pa su onda počeli svoje seksualne igrarije.

Dok se spavaćom sobom prolamalo hrkanje Vesne Rivas i Milana Tarota, krevet na kojem su ležali starleta i maneken počeo je da škripuće... A onda su se sve jače čuli Stanijini uzdasi. Starleta je bila okrenuta leđima i pribijena uz Filipovo telo. Maneken se u prvi mah nabijao uz nju, a onda je vešto rukama počeo da pipka njene intimne delove. To ih je oboje veoma uzbudilo.

Filip Panajotović se čak nekoliko puta udario rukom u glavu, verovatno od silne želje da imaju seks.

Filip: Ne smem više! Poludeću!

Nakon toga je izvukao ruku ispod ćebeta. A Stanija je zaspala uz osmeh.

(Telegraf.rs/Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ruma-guma

    7. maj 2013 | 08:20

    Mazio sam je i ja u Rumi na izletistu "Borkovac" u sumici,pre brane na jezeru.. cesto smo zalazili tu... bilo je to ludo i nezaboravno..ali su je posle,svi cesto mazili na slicnim mestima..pa je od one "devojcice" koja je stalno :visila na rolerima na rumskom asfaltu,postala nekakva starleta,nedostupna,odvratna,odbojna.. Zasto je ne pitate odakle joj pare za odlazak u ameriku? Majka nije imala leba da jede,zasto ne pitate kako su zaradjivale pare? Pitajte je sta je za Anelu i drugarice..i koliko je sada "pozeljna i dobrodosla u RU.. odvratna je..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA