Nova "Farma" startuje od septembra!

Za ljubitelje rijaliti programa, Željko Mitrović je najavio da će ih tokom leta zabavljati rijaliti, u kojem će učesnici krstariti na luksuznom brodu, a od septembra gledaoce će obradovati nova tura farmera

  • 2

Iako se trenutno prikazuje četvrta "Farma" na TV "Pink", organizatori već najavljuju i peti po redu rijaliti, i to već u septembru! Naime, vlasnik TV "Pink" Željko Mitrović najavio je da će po završetku četvrte sezone rijalitija u Lisoviću, početi novi šou "Krstarenje" koji će trajati tokom leta. Odmah posle njega startuje nova sezona u kojoj će se farmeri boriti za naklonost publike.

U "Jutarnjem programu" Mitrović je pričao o programima na kojima će se 24 časa dnevno prikazivati rijaliti uživo. Za ljubitelje ove vrste programa, Željko je najavio da će ih tokom leta zadovoljiti rijaliti u kojem će učesnici krstariti na luksuznom brodu, a od septembra će gledaoce obradovati nova tura farmera.

Podsetimo, učesnica ove sezone Ljuba Pantović saznala je da joj je ćerka zatrudnela sa dečkom i jako teško je to podnela.

(Anastasija Čanović)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • aca miami beach

    12. maj 2013 | 21:09

    Neznam sto se u srbiji svi bune protiv tih sovova?pa kome smeta nemora da gleda.kakva smo mi banana drzava,a norad zaostaje jedno 45 godine za evropom!strasno

  • car

    12. maj 2013 | 17:12

    To sto vise farme brata 'shou-ova' nemorala non stop, to je ono sto ovoj zemlji fali

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA