Stranci nazvali "Moje 3" prostitutkama! (FOTO)

"Alise u zemlji pornića", "Trostruka doza srpske prostitucije", samo su neki od komentara na Tviteru kojima je publika širom Evrope okarakterisala nastup, ali i kostime mladih predstavnica Srbije

  • 87

Na polufinalnoj večeri "Evrosonga" predstavnice Srbije se nisu proslavile svojim nastupom, a sudeći po komentarima stranaca, bolji efekat nisu postigle ni kostimima, koje su pojedinci na Tviteru okarakterisali kao promiskuitetne.

Iako je kostime za Nevenu, Mirnu i Saru radila prestižna kostimografkinja Ana Ljubinković, koja je nedavno svoje modne komade predstavila i na Nedelji mode u Londonu, to nije bilo dovoljno da se izbegnu negativne reakcije, kako domaćih, tako i gledalaca širom Evrope.

Dok su neki mlade predstavnice Srbije opisali kao "trudne lizalice" i da se za njihov izgled pobrinuo vrtić "Maslačak", drugi su se okrenuli manje šaljivim komentarima i opleli uvredljivije po Mirni, Sari i Neveni, nazvavši ih prostitutkama Alisama u "zemlji pornića", devojkama koje su pobegle iz spota Keti Peri "California girls" i drugim neukusnim atributima.

 

 

 

 

 

(J. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ducker

    15. maj 2013 | 11:41

    Jeste da nisu bas bile za ovo takmicenje. Ali,ko su ti majmuni koji se kriju iza svojih profila?Veprovi od 200kg i koji ne mogu da podignu svoje lenje gu.ice. Pa sta ste vi? Mama vam je prosti..tka kad vas debile rodila

  • laura

    15. maj 2013 | 12:01

    Kostimi koje su devojke imale su totalni promašaj ....

  • jeronimo

    15. maj 2013 | 11:59

    a stvarno izgledaju kao sacuvaj boze u tim kostimima

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA