0

PUKLA LJUBAV: Raskinuli Stanija i Filip (VIDEO)

Starleta nije više želela da trpi ljubomoru manekena, kao i to što on pada pod uticaj ostalih farmera

Filip Panajotović, Stanija Dobrojević
Foto: Promo Farma

Stanija i Filip su se prethodnih dana često svađali, ali juče su definitivno raskinuli. Starleta nije više želela da trpi ljubomoru manekena, kao i to što on pada pod uticaj ostalih farmera.

Nakon što je  Stanija čula razgovor Filipa, Akija i Filipa Mitrovića, naljutila se i raskinula. Starleta se iznervirala zbog toga što je njen dečko ćutao dok su mu farmeri pričali kako ona nije za njega. Posle burne rasprave, Stanija i Filip odlučili su da više neće spavati u istim krevetima.

– Neću više ni minut da spavam sa tobom u istom krevetu – rekla je frustrirana Stanija, dok ju je Panajotović ubeđivao da sačeka izbacivanje u nedelju, kada će se jedan krevet osloboditi.

Stanija Dobrojević i Filip Panajotović

Foto: TV Pink

Dobrojevićeva ipak nije želela ništa da čeka, već je preselila stvari u Ekremov krevet, koji je trenutno prazan dok je on gazda.

Zorica Marković, koja je u međuvremenu disfalifikovana sa “Farme” zbog napada na starletu, nije mogla da izdrži a da ne isprovocira Dobrojevićevu, pa je upitala kako to da se tako velika ljubav odjednom ugasila.

– Kad te neko psihički urniše, samo ti odjednom pukne film. “Džukelo jedna mala”, to mi je rekao, a ja njega nikada nisam vređala. Dosta mi je više da mu pune glavu – objasnila joj je Stanija, koja je koliko još danas pričala da njihova veza ima budućnost, kao i da su emocije jake.

Tokom ove rasprave, kao i svake prethodne, Panajotović se izvinjavao što je pogrešio.

Pogledajte raspravu Filipa i Stanije:

(Telegraf.rs / Blic)

Pogledajte sve vesti u poslednja 24 sata

Tagovi: Farma, Filip Panajotović, Stanija, Svadja

foto dana

video dana