Stanija: Mislim da sam trudna!

Starleta sumnja da je u blagoslovenom stanju jer se već neko vreme ne oseća dobro. Pre deset dana završila je na infuziji, a jutros je primila injekciju. Stanija misli da je zatrudnela sa bivšim dečkom pre "Farme"

  • 5

Stanija Dobrojević sumnja da je trudna jer je pre nekoliko dana završila na infuziji, a današnje jutro je provela u bolnici i primila je injekciju. Sinoć se starleta obratila produkciji preko kamera i rekla da misli da je u blagoslovenom stanju, jer se već duže vreme ne oseća dobro.

Naime, ukoliko je starleta zaista trudna, Filip verovatno nije otac, jer su u vezi mesec dana, a oboje odlučno negiraju da su imali seksualne odnose. Stanija sumnja da je zatrudnela pre "Farme" sa bivšim dečkom.

- Možda sam trudna od pre rijalitija, jer sa Filipom nisam imala odnose - objasnila je Stanija.

Jutros je Ekrem pročitao Duletovo pismo u kojem je za novog gazdu postavio svoju ženu Radojku, međutim, među njima nije bilo Stanije. Goca Božinovska je pitala gde je starleta, a Ljuba je rekla da je u bolnici.

- Rano jutros su je odvezli kod lekara - rekla je Ljuba. Stanija je po povratku rekla Radojki da je primila injekciju jer se ne oseća dobro.

Izgleda da je Dobrojevićeva zaista trudna, budući da je to u svom saopštenju indirektno potvrdila i produkcija "Farme".

- Stanija Dobrojević se tokom protekle noći požalila na zdravstvene tegobe koje su ukazivale na sumnju na graviditet (trudnoću). Kako veoma držimo do zdravstvene zaštite učesnika "Farme", produkcija je na njen zahtev i nakon pregleda dežurnog lekara, jutros uputila Staniju na specijalistički ginekološki pregled, gde su obavljene neophodne analize. Njeno zdravstveno stanje će se i dalje pratiti, a do daljeg ce biti pošteđena od rada na "Farmi" - navodi se u saopštenju.

(A. Č./ Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA