VESNA: Stanija je pu*ila Filipu pod jorganom

- Ona je njemu pu*ila ispod jorgana. To je narod video - tvrdi Vesna Rivas. - Ma, i treba da pu*i i da se ljubi, i ja bih, ali kome je zanimljivo da gleda babu? - odgovorila je Goca Božinovska

  • 11

Folk pevačica Vesna Rivas tvrdi da je starleta Stanija Dobrojević oralno zadovoljila manekena Filipa Panajotovića.

Naime, kako piše dnevni list "Alo", pevačica je ovo u nedelju uveče prepričala nekolicini "farmera", iako to kamere ovog rijalitija nisu zabeležile.

- Ona je njemu pu*ila ispod jorgana. To je narod video. Daleko je ona od moderne devojke, ja znam kako izgledaju drugarice moga sina, one su boginje za Staniju - pričala je Vesna, a "podršku" je dobila i od internet-senzacije Ekrema Jevrića, koji je rekao da "njihov seks više nikome nije zanimljiv".

- Narodu je više muka od seksa. Niko to neće da gleda. Neće ona pobediti sigurno, znam ja. Ona ispada sledeća na vanrednom izbacivanju. Ona će biti šesta ili sedma u finalu - rekao je Ekrem, a potom se pobunio, te sa "liste prijatelja" "precrtao" sve one koji nisu rekli da će on biti pobednik.

Na ovaj dijalog nadovezala se folk pevačica Goca Božinovska, koja se sa Ekremom kladila u 5.000 dolara da će Stanija ipak pobediti.

- Ma, i treba da pu*i i da se ljubi, i ja bih, ali kome je zanimljivo da gleda babu? Ona je boginja. Stanija je lepa, zgodna, pametna i ima sve kvalitete. Ona je, bre, luda ako nije nešto imala sa Filipom. Seks je uvek u modi i treba da se provode - rekla je Goca u vidno alkoholisanom stanju, kako piše "Alo".

(Telegraf.rs / Izvor: Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jovana

    28. maj 2013 | 11:38

    Gomila nenormalnih idiota. Smeciste ex Yu!

  • dzoni

    28. maj 2013 | 13:43

    Zbraniti pink zakonom!Ove budalastine pustati na tv-u da gledaju nasa deca...To je katastrofa...Dno dna..Narod se bori jedva da prezivi a ovde na farmi se ne zna od ludla sta da se radi...Sve sam specijalci pocev od ovog glupog retardinog ekrema koji se ne kupa po mesec dana...

  • dzoni

    28. maj 2013 | 13:43

    mars u pm

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA