15

Karte za Cecin koncert od 800 do 11.000 dinara

Prodaja ulaznica za dugoočekivani koncert folk pevačice pod nazivom "Ušće 2" počinje danas u podne

Svetlana Ceca Ražnatović
Foto: Tanjug

Prodaja ulaznica za dugoočekivani koncert Svetlane Cece Ražnatović pod nazivom “Ušće 2″ počinje danas u podne. Folk zvezda sa svojim timom saradnika sprema se za svoj novi beogradski nastup punom parom, koji je planiran za 28. jun.

– Ceca je vodila računa o tome da cena bude pristupačna svačijem džepu. Tako će oni s nešto slabijom platežnom moći biti u prilici da za 800 dinara prisustvuju ovom hepeningu, karte za fan pit koštaju 1.200 dinara, dok se mesto na tribini 3 može obezbediti za 2.000, a na tribinama 1 i 2 za 3.000 dinara – rekao je za “Kurir” sagovornik blizak organizatorima spektakla, i dodaje:

Najskuplja su VIP mesta, za koja morate da izdvojite 11.000 dinara. Sve ulaznice prodaju se preko sistema “Eventima”, a on obuhvata celu Srbiju i sve bivše jugoslovenske republike i uključuje i dostavu karata na kućnu adresu. Takođe, obezbeđena je i prodaja preko interneta, gde se dobijaju kodovi koji važe kao ulaznice na koncertu – zaključio je izvor.

Ceca u saradnji s „Miligram mjuzikom” će ove godine na Vidovdan napraviti ogroman produkcijski poduhvat kojim planira da nadmaši svoj prethodni koncert na Ušću iz 2006, koji je bio više nego uspešan.

(Telegraf.rs/izvor: Kurir)

 

Pogledajte sve vesti u poslednja 24 sata

Tagovi: Ceca Ražnatović, Koncert, Prodaja karata, Ušće
Popularni komentari
 • M
  Micko

  Ovo je Diva!!!! I voleo bi ići na njen koncert jer vredi svake pare!

 • c
  ceca ceca ceca

  CECA KRALJICA! Jedina prava zvezda u Srbiji, ima stav, ponasanje, prava jedna dama!

 • A
  Adem

  Ceco dolazim na koncert i kupujem kartu za 11000 dinara…..

foto dana

video dana