PROVOKATIVNI INTERVJU: Postavite pitanje Jeleni Karleuši!

Pevačica će uskoro dati ekskluzivni intervju za Telegraf u kojem će odgovoriti i na najprovokativnija pitanja. Pružamo vam priliku da Jelenu pitate sve ono što ste oduvek želeli

Jelena Karleuša uveliko se priprema za veliki koncert, koji će 15. juna održati na Ušću i na kojem se očekuje više od 50.000 ljudi. Popularna pevačica ovih dana će dati ekskluzivni video-intervju za Telegraf i obećala je da će odgovoriti i na najprovokativnija pitanja. Mi vam pružamo priliku da i sami učestvujete u ovom intervjuu i da Jelenu pitate ono što ste uvek želeli. Svoja pitanja možete ostaviti u komentarima, a 10 najzanimljivijih ćemo postaviti Jeleni Karleuši.

Na svom Tviter nalogu pevačica je napisala da su rasprodate najskuplje karte, kao i da je ponovo proširen fan pit kako bi svi koji žele mogli da prisustvuju koncertu sa najboljih mesta.

- Ponosna sam zbog ogromnog interesovanja, kako ljudi iz Srbije tako i publike iz inostranstva. Očekujem da nadmašimo rekord koji drže "Rolingstonsi" na Ušću od 55.000 ljudi. Poznato je da moje fanove i publiku izuzetno cenim i da ne žalim ni krv, ni znoj, ni materijalna sredstva da opravdam njihova očekivanja - ispričala je Karleuša za "Kurir" , i najavila do sada neviđeni spektakl u koji će uložiti dva miliona evra!

Pevačica će koncert na Ušću otvoriti numerom "Krimi rad" u neobičnom aranžmanu − biće na bini sa simfonijskim orkestrom.

Kad je reč o produkciji, oprema je teška 100 tona, na bini će biti 800 kvadratnih metara LED ekrana a Jelenu će na sceni pratiti 40 igrača. Koncert će trajati tri sata.

(Telegraf.rs)

NAPOMENA: Uvredljiva pitanja, psovke i slične komentare nećemo objavljivati

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA