GEORGIEV: Moje pesme nisu patetične! (VIDEO)

- Čitav album je autobiografski i izdvojio bih pesmu "Devojka za dva minuta", iako mene u ovom trenutku najbolje opisuje numera "Hoću život svoj", rekao je pevač na promociji svog novog albuma

  • 7

Nakon više od šest godina, kantautor Vlado Georgiev publiku je obradovao još jednim albumom pod nazivom "Daljina" na kome se nalazi dvanaest novih autobiografskih pesmama, a pevač u intervjuu za Telegraf otkriva da uskoro sprema i dva nova spota, i da njega u ovom trenutku najbolje opisuje numera "Živim život svoj".

Georgiev je najpre pet novih pesma promovisao u Beču pred nekoliko hiljada ljudi u dvorani "Piramide Wien", gde je delove jedne od numera otpevao i na megafonu, a kako kaže za Telegraf, na ideju je došao kako bi dočarao originalnu pesmu sa diska.

Ipak, predstavljanje svih dvanaest numera s albuma Vlado je isplanirao za svoj 37. rođendan, i tako, ovom prilkom imao dva raloga za slavlje. Uz to, kantautor ističe da se oseća odlično i da se davno ostvario, kao i to da maksimalno uživa u životu.

- Čitav album je autobiografski, ako se direktno ne tiče mene, tiče se meni bliskih ljudi, i izdvojio bih pesmu "Devojka za dva minuta", iako mene u ovom trenutku najbolje opisuje numera "Hoću život svoj" - rekao je pevač, i dodao da je veoma zadovoljan kako je ispao album.

Brojni fanovi Georgieva čekali su više od šest godina da njihov ljubimac snimi nove pesme, dok pevač za sve nestrpljive daje i opravdanje.

- Čekao sam da ovo što je danas izašlo bude ono iza čega ja mogu da stanem i kažem ovo je taj album, ovo su te pesme - izjavio je Georgiev, koji će svoje nove numere prezentovati i na koncertu u Nišu koji je planiran za 14. jun.

Ponosni vlasnik studija "Barba" ističe da sada u prvi plan stavlja druge vrednosti, a ne besomučnu jurnjavu za novcem, ali i to da u pesmama nema patetike već samo činjenica.

Pevač je ovom prilikom atmosferu na prmociji opustio i time što je u jednom trenutku uzeo svoj mobilni i fotografisao novinare koji su stajali u redu kako bi sa njim popričali i slikali ga.

Pogledajte čitav intervju sa pevačem:

(J. Jovanović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bracala

    6. jun 2013 | 17:52

    Autobiografske pesme, ne verujem sta ovaj prica. Sve pesme su iste 10 godina unazad. Najbolje da se vratis odakle si dosao i tamo pevaj sa onim Nigorom bolidom i ostalim indijancima.

  • ona

    6. jun 2013 | 18:42

    Folirant

  • iblis

    6. jun 2013 | 20:41

    Naravno da su patetične.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA