Poslednje pripreme za Lukasov spektakl! (FOTO) (VIDEO)

Kvalitetno ozvučenje čini da se "Marakana" trese u ritmu muzike. Bina je dugačka 130 i visoka 30 metara i imaće dva kraka, sa zapadne i istočne strane, kako bi Lukas mogao da se približi fanovima koji su na tribinama

  • 1

Sinoć su održane poslednje pripreme za spektakularan koncert koji će Aca Lukas sa "Folk house bendom" održati na "Marakani" za manje od 48 sati. Ogromna bina sa gomilom led ekrana, vrhunsko ozvučenje, kraci na zapadu i istoku koji će omogućiti pevaču da se kreće ka svim svojim fanovima samo je deo kvalitetne tehničke podrške.

Lukas se sa suprugom Sonjom i bebom, kao i Sonjinom ćerkom iz prvog braka, dovezao kako bi počeo pripreme sa svojim bendom. Kvalitetno ozvučenje čini da se stadion trese u ritmu muzike. Bina koja je dugačka 130 metara i visoka 30 čini da sve bude pregledno. Za fanove koji se nalaze na sedištima produkcija je napravila dva kraka, sa zapadne i istočne strane, kako bi Lukas mogao da se približi i njima.

Karte su rasprodate, a vi pogledajte kako izgledaju naporne pripreme jednog od najpopularnijih srpskih pevača.

(Anastasija Čanović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • kiza

    8. jun 2013 | 22:37

    Trovac srpske dece i dalje radi posao zatupljivanja iste. Ako je on idol toj deci onda i ne cudi sto nam je ovako kako je. Tuzno i zalosno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA