Serijama Breaking Bad i Štreberi nagrada TV kritike

Film "Behind the Candelabra" (Iza kandelabra) osvojio je nagradu u kategoriji najbolja mini-serija ili film, dok je Majkl Daglas koji igra u tom filmu proglašen za najboljeg glumca u istoj kategoriji

  • 1

Seriju "Štreberi" ("The Big Bang Theory") američki TV kritičari proglasili su za najbolju komediju, dok su serije "Breaking Bad" i "Igra prestola" osvojile nagradu u kategoriji drame.

Film "Behind the Candelabra" (Iza kandelabra) osvojio je nagradu u kategoriji najbolja mini seriju ili film, dok je Majkl Daglas koji igra u tom film proglašen za najboljeg glumca u istoj kategoriji, prenosi Rojters.

Glumac serije "Breaking Bad" Brajan Kranston osvojio je nagradu za najboljeg glumca u dramskoj seriji, Džulija Luis-Drejfus koja igra u političkoj komediji "Veep" osvojila je nagradu kritike za najbolju glumicu u komediji, dok je Luis Si Kej koji igra u seriji "Louie" osvojio nagradu za najboljeg glumca u komediji.

- Proveo sam čitav život ignorišući šta kritika kaže i šta kritika piše. Od večeras se strategija promenila  rekao je Luis Si Kej na sinoćnjoj dodeli nagrada.

Pogledajte trejler za seriju "Breaking Bad"

Prošlogodišnji dobitnik nagrade u kategoriji drame, serija "Domovina" nije osvojila ni jednu nagradu u tri kategorije u kojima je bila nominovana. Serija "Ljudi sa Menhetna" takođe nije dobila nagradu u kategoriji u kojoj je nominovana - za najbolju glumicu u drami - Elizabet Mos.

Jedno od najvećih iznenađenja večeri je malo poznata glumica Tatjana Masleni, koja u BBC drami "Orphan Black", igra ženu sa nekoliko identiteta. Ona je osvojila nagradu za najbolju glumicu u drami.

Pobednike treće dodele nagrada televizijskih kritičara birali su članovi novinarske asocijacije televizijskih mreža, a ceremonija dodele nagrada održana je na gala večeri na Beverli Hilsu.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA